Login
 • Velük nyerhetsz a legtöbbet az Australian Open alatt

  Hat tippmesterre hívjuk fel a figyelmet, akik szép profitot hozhatnak az elkövetkezendő szűk két hétben.

  Javában dübörög az ausztrál nyílt teniszbajnokság, egy Grand Slam-torna pedig mindig kiváló fogadási terep a tenisz szerelmesei számára. A Logibet-rendszerében számtalan tipp közül válogathattok, segítségül pedig most összeszedtük, hogy kikre érdemes a leginkább figyelni az AO alatt.

  Jól indította a tornát a Logibet vezető tippmestere, Ryan Fawcett. A kanadai guru jó szokásához híven kis oddsokban lelte meg az értéket és egyelőre hibátlan is az AO-mérlege, hiszen 5/5 tippje zöldült. Aki nem a gyors meggazdagodás híve és szereti a nagytétes biztonsági tippeket, számára tökéletes választás lehet Fawcett. 

  Szintén remek rajtot produkált a több, mint 22 ezer tippel rendelkező varin is.

  A rutinos tippmester a teniszes forrásával karöltve szűk három játéknap alatt már több, mint 30 egység profitot gereblyézett össze.

  Varin a Logibet és a Hathárom közös Discord-szerverén megtalálható élő csatornáján is aktív, így ott is érdemes követni.

  Ugyanez igaz MoneyMakerre is, aki ugyan eddig mérsékelt sikert könyvelhetett el az AO alatt a Logibeten, ám az oly' nagy népszerűségnek örvendő teniszes kombijai viszont igen szépen hoztak a konyhára. A rutinos tipstert ugyancsak érdemes mindkét platformon követni. 

  Akik a bet365 speciális breakekre vonatkozó piacait szeretnék kimaxolni, számukra egyértelműen krecsak1 a legjobb választás.

  A 2020-as év tippmesterének megválasztott krecsak villámrajtot vett, hiszen hat tippjéből hat zöldült és így már több, mint 30 egységet könyvelhetett el. 

  Szintén a seniorok közül érdemes figyelni th3k1ngl2p-ra is, aki a tőle megszokott módon, alacsonyabb téterősségekkel operálva próbál túljárni a fogadóirodák eszén. 

  A feltörekvő tipsterek közül SDave-re hívnánk fel a figyelmet, aki csodás formában vágott neki az Australian Opennek. Egyelőre nem is megy neki rosszul és külön kiemelendő, hogy a tippjei mellé indoklás is társul. 

  Az említett hatosfogat eddig az Australian Open alatt nagyjából 50 egység profitot termelt. Ha őket követjük, aligha járunk rosszul a kéthetes torna idején. 

   

  A tippmesterek all time statisztikája teniszből
  TippmesterTippek számaProfitROI
  varin5740+15175.17%
  RyanFawcett416+69918.26%
  MoneyMaker1138+1533.15%
  th3k1ngl2p667+17613.06%
  krecsak1127+9526.67%
  SDave318+372.16%

   

  Hogyan láthatom a tippmesterek tippjeit?

  A Logibeten egyetlen előfizetéssel láthatod minden tippmester minden tippjét. A csomagok leírásáról és az előfizetés menetéről itt találsz bővebb leírást.

   

  >>>ÉRDEKELNEK A TIPPEK, SZERETNÉK ELŐFIZETNI<<<

   

  You need to be logged in to post a comment.