Login
 • A tippmester, akinek 10-ből 8 tippje mindig nyer!

  Az utolsó 64 tippjéből pedig csak 7 veszített. Íme a kanadai teniszguru számai az elmúlt időszakban.

  Kattints és nézd meg Ryan további statisztikáit

  2020 júniusának végén debütált a Logibet "igazolása", a teniszguru Ryan Fawcett, aki az egyik legnagyobb nemzetközi oldal tippadója volt korábban. A tipsterről nagyjából azt lehetett sejteni, hogy nem dolgozik rengeteg tippel és magas szorzókkal, viszont a találati aránya kimagasló. Ha pedig hozza a profitot, akkor szinte mindegy, mik az átlagszorzók, nem? Nos, másfél év elteltével lássuk, hogyan szerepel a kanadai profi és miért is érdemes rá feliratkozni.

  Ryan Fawcett eredményei a Logibeten
  TippekProfitROIÁtlagoddsTalálati arány
  172+86.589.29%1.4479.65

  A közel 80%-os találati arány bámulatosan néz ki, bár tudjuk jól, önmagában ez még egy teljesen értelmezhetetlen statisztika lenne. Viszont a profitból és a ROI-ból is látszódik, hogy Ryan valóban érti a dolgát, a logibetes pályafutása alatt folyamatosan bizonyítja, képes jó teljesítményt nyújtani piacain.

  Az elmúlt hónapokban a kanadai guru különösen ihletett formában tippel, hiszen május eleje óta szinte képtelen hibázni.

  Ryan Fawcett utolsó 64 tippjéből 57 nyert, amely +54.77 egységet és 20.67%-os ROI-t jelentett.

  Az ilyen mértékű stabilitás egyértelműen azoknak a fogadóknak való, akik szeretik a kiegyensúlyozottságot, illetve megengedhetik maguknak a nagyobb tétet.

  Ryan mellett szóló érv továbbá az alacsony átlagodds is, amelyre a laikus fogadók csak legyintenének, hiszen "1.40-ért bárki képes eltalálni bármit", amit elhinni persze egy alapvető fogadói hiba. Mivel a tippmester alacsony szorzókkal operál, nem kell attól félni, hogy ha valaki lecsúszik egy-egy tippről, már szignifikánsan eltérnek a számai a tippmesterétől.

   

  Hogyan kaphatom meg Ryan Fawcett tippjeit?

  A tippmesterre a Logibeten tudsz feliratkozni a tippjeiről pedig e-mailes értesítést küldünk a feliratkozást követően. Ehhez a Logibeten kell megvásárolnod a normál vagy a pro csomagot, amelyet követően Ryan mellett még akármennyi tipsterrel feliratkozhatsz.

   

  Nyerj a profi tippmestereink segítségével, csatlakozz a Logibethez most!

  You need to be logged in to post a comment.