Login
 • Nem maradt sok időd erre a remek ajánlatra!

  Szerdán véget ér a Logibet Black Friday-hete, így nem érdemes sokáig várni az előfizetéssel.

  Szerdán startolt el a Logibet Black Friday-hete, amely kedvezményes áron nyújt előfizetési lehetőséget a szolgáltatás évek óta megbízhatóan, stabilan nyerő tippválogatásához, a SuperTipsterhez. Már az első napokban is rengeteg érdeklődő volt a profitgaranciával ellátott algoritmus kapcsán, ám az idő fogy, nem érdemes sokáig hezitálni a döntésen.

  Ráadásul fontos megjegyezni, hogy a decemberi hónapot pontosan úgy kezdték legjobb tippmestereink, ahogyan el is vártuk tőlük, masszív profitot felhalmozva az előfizetőknek.

  Lássuk a számokat és lássuk, miért is érdemes kihasználni a már alig 48 órán keresztül tartó kedvezményes előfizetési lehetőséget.

  A decembert legjobban kezdő tippmesterek
  TippmesterTippszámProfitROI
  marcikaa363+17.05106.56%
  Karlsson6+20.1595.88%
  th3k1ngl2p22+41.1633.74%
  maradona27273+8.1057.86%
  knorbika4+4.2635.50%
  SuperTipster15+9.6110.56%

   

  Persze komoly mintákról még nem beszélhetünk az eltelt 5 nap alatt, mindenesetre a masterek kiváló formájáról mindent elmond, hogy ha valaki csak a legfelsőbb szinten lévő tipsterek tippjeit rakta, az 82 tippből +72.4 egység profitot hozhatott, ami 17.62%-os ROI-nak felel meg.

  Mint az látható, a SuperTipster is korrekt profittal kezdte a hónapot, a napi átlagosan 3 tipp pedig egyáltalán nem is sok, így aki 1-jén bizalmat szavazott a tippválogatásnak, mostanra már kényelmesen vissza is nyerhette előfizetése árát.

  Ha téged is meggyőztek a számok, itt az ideje csatlakoznod, hogy kivedd a részed a decemberi kaszálásból. Ne felejtsd el, a kedvezményes előfizetési lehetőséget ezen a linken keresztül érheted el, már csak néhány napig!

   

  Jön a bajnokságok utolsó idei fordulója, zajlik a női kézilabda-világbajnokság, az NFL utolsó fordulóit rendezik, jön a darts-világbajnokság és még fordulót rendeznek a Bajnokok Ligájában is. Mi kell még néhány nyerő tipphez?

   

  >>> Kattints a képre és használd ki a 40%-os kedvezményünket a SuperTipsterre! Kaszálj a profik tippjeivel! <<<

  You need to be logged in to post a comment.