Login
 • Nagyon meglepő, ki volt az év tippmestere 2022-ben a Logibeten!

  A tippmester maga sem gondolta, hogy ő volt a legjobb. Íme a közönségdíj végeredménye.

  Az elmúlt évekhez hasonlóan ismét megválasztottuk az év tippmesterét, pontosabban erről a logibetesek szavazhattak. Felhasználóink a 2022-es eredményeiket és tapasztalataikat is megosztották, illetve szavaztak a legjobb tipsterekről.

  Érdekesség, hogy a szavazatok alapján duplázás történt, illetve balazs512 személyében az egyik dobogós személye sem változott. A közönségdíj nyertese tehát varin, aki bár maga is meglepődött a szavazás végeredményén, örül az elismerésnek.

   

  Az év tippmestere-szavazás végeredménye:

   

  3. balazs512 - 24%

   

  2. vasero - 26%

   

  1. varin - 38%

   

  De százalékok alapján az első hely ugyan nem volt szoros, de a dobogó annál inkább, hiszen 20% feletti szavazatot kapott még Ryan Fawcettbuszkec és Griezmann is.

  Ha pusztán az élen végző tippmester 2022-es teljesítményét nézzük, bizony érthető a meglepettsége, hiszen messze nem zárt olyan jó évet, mint 2021-ben, de azért ne feledkezzünk meg olyan tippekről, amelyek miatt a Logibet működését is át kellett írni kicsit :)

  A legjobb 3 tippmester teljesítménye 2022-ben
  TippmesterTippszámProfitROI
  1. varin2633+46.660.35%
  2. vasero2192+1034.468.99%
  3. balazs512120+238.0625.46%

   

  Varin: "Mint az a fenti táblázatból is látható, egyáltalán nem volt sajnos jó évem, így vagy arra tudok gondolni, hogy az idő megszépíti az emlékeket vagy arra, hogy egyszerűen a discordos segítőkészségem, a jelenlétem és hozzáállásom hozta ezt az 1. helyet. Volt néhány szép fogásunk idén, de érthető módon nem vagyok elégedett a számokkal, így nagyon remélem, hogy 2023. jobban sikerül majd.

  Az én személyes véleményem egyébként az, hogy a visszatérő Griezmann, Ryan és a legjobb tenisztipster, balazs512 is jobban megérdemelték volna a díjat, de azon leszek, hogy jövőre "megérdemelten" is megkapjam ;)

  Az mindenesetre nagyon nagy örömmel tölt el, hogy a konkurencia nem kicsi, évről évre úgy látom, jobb és kompetensebb tipsterek vannak az élmezőnyben. Én úgy látom, hogy önmagában egy Griezmann vagy vasero többet érhetnek, mint a teljes előfizetés díja, ez pedig remélem, kamatostul megtérül az előfizetőknél is.

  Külön öröm nekem az a baromi jó közösség, ami a Discordon van. Őszintén hiszem, hogy óriási hozzáadott értékkel bír, segít eligazodni a Logibet rengeteg lehetőségében és egy olyan nagyon jó kis mag van ott, akikkel élmény együtt szurkolni és örülni a sikereinknek. Nem is tudok mást mondani, minthogy sok sikert nekünk jövőre is."

   
  You need to be logged in to post a comment.