Login
 • Kezdődik a US Open, erre figyelj ha sokat akarsz nyerni

  Hétfő este kezdetét veszi a US Open, mi pedig mutatjuk mik a legjobb opcióid a sikerre.

  Ráfordultunk az őszre, ez pedig azt is jelenti, hogy a negyedik Grand Slam-torna, a US Open is kezdetét veszi a héten. A legkiszámíthatatlanabb major tornának mindenképp a New York-i számít, ennek ellenére a Logibet tippmesterei magabiztosan várhatják a kéthetes tornát, miután a wimbledoni csomag kifejezetten erős számokat produkált.

  A US Openre is ajánlunk néhány remek ötletet, a sort pedig egyértelműen 'balazs512'-vel kell kezdeni, akinek a nyara brutálisan erősre sikeredett. Nagyon ritka amikor valaki ennyire megbízható tippmester, de az ő esetébe nyugodtan mondhatjuk, hogy futószalagon szállítja a jobbnál jobb tippeket már másfél éve.

  Az elmúlt egy év ROI-ja 34%-os (!) volt, amire már tényleg nehéz jelzőket találni. Ráadásul a portfólióját kicsit bővítette a Logibet-listavezető, így bízhatunk most is egy-két zsírosabb szorzó levadászásában. 

  Bár RyanFawcett részéről sok tipp aligha várható a GS-torna alatt, a kanadai teniszgururól is illik megemlékezni teniszes témában, miután 21 (!) nyertes tippnél jár zsinórban. Bízunk benne, hogy a kisebb piacokról ő is beszállhat a tenisztermésbe.

  MoneyMaker kicsit hektikusabb, de összességben egy erős nyarat tud a háta mögött, bízunk benne, hogy a US Openen is folytatja az augusztusi menetelését a tippmesterünk. 

  SuperTipster követői is komolyabb mennyiségű tippre készülhetnek, jelenleg 10 aktív tipp is fellelhető az első fordulóra. A SuperTipster ne szépítsük, gyengén muzsikált az elmúlt hónapokban, de az augusztus ismét olyan lett, amiben bíztunk. Jelenleg majd' 87 egység a profit, amihez 17%-os ROI társul, így a nyár végére tényleg sikerült elkapnia a fonalat a Logibet algoritmusának. A US Openen is számos tipp érkezhet a legjobbaktól, így érdemes továbbra is az ST-t választani, hiszen profitgarancia vár a tippekre.

  A Discordon is zajlik már az élet, MoneyMaker és varin gigakombijai szállíthatják a profitot elsősorban az első fordulókban. Mindkét tippmester 3-3 kombija már elérhető az első fordulóra, így érdemes még gyorsan megnézni, hogy mi a legjobb ajánlat az hétfői és keddi játéknapra.

  >>>Gigakombik, stabil tippmesterek, jó tippek ->

  Kérem a tippeket!<<<

  You need to be logged in to post a comment.