Login
 • Kétmillió forintot kaszált a Logibeten egy év alatt - interjú ragnarral

  Egy éve csatlakozott a Logibethez előfizetőnk, azóta  sikerült tizenkétszereznie (!) a bankrollját.

  Újabb sikersztoriról tud a Logibet beszámolni, miután a Discord közösségünkben 'ragnar' közzétette az elmúlt bő egy évének statisztikáját. Örömmel nyugtáztuk, hogy hosszútávon ismét bebizonyosodott, hogy a Logibet az egyik legjobb szolgáltatást nyújtja, így aki megfelelően tud a bankrolljával bánni és kellően kitartó az komoly sikereket érhet el a szolgáltatással. Íme a legjobb visszajelzés amit kaphatunk, egy őszinte interjú.

  2018-ban voltál először a Logibet tagja, majd utána egy hosszabb szünet után 2021 márciusa óta vagy stabil előfizető. Hogyan találtad meg a Logibetet, illetve miért döntöttél bő egy éve az előfizetés mellett? Voltál esetleg más tippszolgáltató oldalon is előfizető?

  ragnar: A Logibetet egy reklám alapján találtam meg 2018-ban, jókat olvastam róla, így kipróbáltam. Elsőre nem volt sikeres, aminek visszagondolva az volt az oka, hogy abszolút kezdő sportfogadó voltam. Szerintem a Logibeten egy kezdő nehezen boldogul, túl sok a tipster, túl sok a tipp. Nekik érdemes az SuperTipsterrel indítani, majd ha már jobban kiigazodnak, lehet válogatni a tipsterekből, kialakítani egy saját rendszert.

  Ezután nem voltam előfizető sehol, saját tippekkel játszottam, sajnos kevés sikerrel. 2020 szeptemberében döntöttem úgy, hogy komolyabban szeretném űzni a sportfogadást, így előfizettem egy másik tippszolgáltatóra. Nem tűnt rossznak, de sosem tudtam lekövetni a saját statisztikámban az ő statisztikájukat, nem volt átlátható az oldal működése, voltak csúsztatások. Voltak jobb, rosszabb időszakok, de 2021. február-március környékén a bankrollom a kezdeti 200000 ft-hoz zuhant vissza. Ebből levonva az előfizetés árát, bőven mínuszban voltam, így otthagytam őket.

  Ekkor jött újra a Logibet, kiegészítve a Discorddal, ami telitalálatnak bizonyult.

  Hogyan értékeled az elmúlt egy évedet? Megérte a befektetett munka? Anyagilag jól jártál ezzel a 13 hónappal?

  ragnar: Egy-két hónap kellett, hogy kiismerjem a tipstereket, és felállítsak egy rendszert magamnak. Onnan elindult felfelé a bankrollom, ami már több mint 12-szerese a kezdetinek. Abszolút megérte!

  Másik előnye, hogy hála a Discordnak és a többi tippmesternek, a saját tippjeimmel is már képes vagyok profitot elérni. Pár hónapja újra elkezdtem felvinni a tippjeimet Logira, hogy tudjam követni mennyire éri meg foglalkozni vele. Úgy tűnik, megéri!

  Mennyire volt lineáris a bankrollod növekedése? Szigorú bankroll menedzsmentet tartasz vagy az egy év alatt volt, hogy elengedted a gyeplőt? Alaptétet emelsz folyamatosan vagy standard tétméretekkel játszol a kezdetek óta.

  ragnar: Egy-két rosszabb hónaptól eltekintve a bankrollom folyamatosan nő. Eddig kb. 20%-os bankroll növekedés után emeltem a téteket, és ugyanígy 20%-os csökkenés után vettem lejjebb. Most elértem arra a szintre, ahol már nehéz fejben feldolgozni, mekkora összegeket kellene feltenni a tippekre, így egy kicsit lassítok. A múlt hét miatt megint tétet kellene emelni, de egyelőre hagyom ezen a szinten.

  Hogyan sikerült a számodra optimális tippmestereket kiválasztani? Az elején sok volt a buktató vagy tudtál segítséget kapni másoktól? Nem titok, hogy a Discordon is fent vagy, így a Logibet zárt csoportjainak is a tagja vagy.

  Statisztikákat elemeztem, de a legnagyobb segítség számomra a Discordról jött. Többen kiírták kiket követnek, milyen téttel. Ezeket vettem át, majd kicsit finomítottam. A tétrendszeremet folyamatosan felülbírálom, sokszor módosult az elmúlt egy évben. Több új junior tipstert is kipróbáltam, közülük Gyulus23 és buszkec váltak be nekem, őket viszem tovább.

  Viszont voltak olyan master és senior tipsterek is, akiket kikövettem, mert számomra nem voltak meggyőzőek. Van olyan top20-as tipster, aki már fél éve nem ért el bevételt, de még mindig ott van. Szerintem ez egy hiba a Logibet indexben, felül kellene bírálni.

  Kik azok a tippmesterek akiket követsz jelenleg? Tippmesterenként eltérő a stratégiád vagy minden tippmester esetén azonos az egységnyi téted?

  ragnar: 7 különböző tétezést használok (10/10 erősségű tipp a bankroll 0,5-1-1,5-2-3-5-7%-a)

  Akiket követek tipsterek: kecsege55x, ZeBerDee10, RyanFawcett, bdosin, Karlsson, balazs512, a discordos lóversenytippekből csak a NAP tippje, krecsak1, marcikaa36, th3k1ngl2p, Gyulus23, varin, és tomnor lovi maxbetjei

  Mik a terveid a jövőre vonatkozóan? Megelégednél ugyanezekkel a számokkal, ha egy év múlva beszélgetnénk?

  ragnar: Ahogy írtam is, most kicsit lassítok a tétemelésben, így ugyanilyen arányú bankroll-növekedésre nem számítok. Egy hosszú távon stabil, lineáris bankroll növekedésben bízok. És nagyon remélem megkímélnek az irodák a korlátozástól. :D

  Mit tanácsolnál annak, aki ma fog életében először előfizetni a Logibetre?

  ragnar: Én azt javasolnám mindenki lépjen be discordra is, aki regisztrál a Logibetre. Ott mindent meg lehet tanulni a sportfogadásról. 1-2 hónapig tájékozódjon, elemezze a tipstereket, kérjen tanácsot a többiektől.

  Ez alatt kis téttel játsszon! Utána ki fog alakulni egy rendszer, amit már lehet élesben nagyobb téttel is tesztelni. Mindenképp hosszú távban gondolkozzon, legalább fél év. Törvényszerűen lesznek nagyon rossz időszakok is, ilyenkor nagyon észnél kell lenni és követni a bankroll-managementet… Sose nyomjatok all int! 

  Végezetül, mi az ami a Logibetben a leginkább tetszik illetve a legnagyobb kihívásnak éled meg, valamint mi az, amit te, mint régi előfizető fejlesztenél és javítanál?

  ragnar: A legnagyobb előnye, hogy szinte minden sportágra van megbízható tipster. Egy rugby és ausztrál foci tipsternek örülnék, tapasztalataim alapján nagyot lehet szakítani ezeken a sportokon. Átláthatóak a statisztikák, ez sajnos más oldalakon nem törvényszerű. A Logibet indexen javítanék, ahogy azt már fentebb is írtam.

  Köszönjük szépen, további sok sikert kívánunk a Logibeten!

  >>>Iratkozz fel a legjobb tippmesterekre a Logibeten<<<

  You need to be logged in to post a comment.