Login
 • Kaszálj Wimbledonnal! - különleges teniszcsomag, csak a legjobbakkal

  40 napnyi tenisztipp, alacsony áron, kizárólag a legjobb tippmesterekkel. Ennél aligha kell jobb ajánlat a nyárra!

  Kattints és kaszálj a legjobb tenisztippekkel!

   

  Véget értek a topfoci-sorozatok, a válogatottak is pihenőre vonultak, most aztán tényleg a teniszé a főszerep. Minden szezon egyik legizgalmasabb időszaka a füves pályás néhány hét, melynek megkoronázása a wimbledoni tenisztorna, vagyis a legnívósabb, legnagyobb presztízsű viadal a világon. Erre most a Logibetnél is egy különleges csomaggal készültünk!

   

  Mit kell tudni a különleges teniszes csomagról?

   

  • Azoknak ajánljuk, akiknek jelenleg nincs előfizetése és a szegényesebb kínálat miatt nem is szeretnének NORMÁL vagy PRO csomagot venni.
    
  • Az ára alacsonyabb, mint egy 1 hónapos NORMÁL-csomag, noha az ajánlat június 20-ától július 31-éig szól, vagyis több, mint 40 napot ölel fel.
    
  • A csomagban a válogatottan legjobb tenisztipsterek tippjeit kaphatod meg, köztük például MoneyMaker és varin teniszkombijaihoz is hozzáférhetsz majd, melyeket a Discordon osztanak meg.
    
  • A csomag az előfizetés időszaka alatt bármikor megvásárolható azonos áron, ez 19.99€, vagyis egy 30 napos NORMÁL-csomagnak is csupán 66%-a, noha 30 helyett 40 napot ölel fel.

   

  Milyen tippeket kapok és kiktől?

   

  A csomagban kizárólag a Logibet legjobb tenisztipstereitől kapsz majd tenisztippeket, rájuk iratkozhatsz fel és kapod július végéig a nyerő ötleteket. Noha az ajánlat legfőbb eleme a wimbledoni tenisztorna, más tornákról is kapsz majd ötleteket júliusban, illetve RyanFawcett személyében egy olyan tenisztipster is akad, aki főleg ITF-tornákra fogad.

  Július 31-ig viszont a wimbledoni selejtező, majd kéthetes főtábla mellett olyan tornákat is rendeznek, mint Hamburg, Mallorca, Kitzbühel, Umag vagy Atlanta, szóval a Grand Slam-viadal után sem fogunk unatkozni.

  A teniszes csomagban szereplő tippmesterek statisztikái teniszből
  TippmesterTippszámProfitROI
  balazs512449+836.7721.35%
  RyanFawcett580+799.4117.86%
  th3k1ngl2p775+166.9010.75%
  krecsak1449+164.248.76%
  MoneyMaker1535+70.291.08%

   

  A teniszes csomag mától megvásárolható az alábbi linken, az ára pedig kizárólag 19.99€, melyért tényleg a legjobb tenisztippeket fogod megkapni a következő közel másfél hónapban.

   

  Érdekel a tenisztipp-válogatás!

   

  You need to be logged in to post a comment.