Login
  • Még Haaland sem tudja legyőzni a piaci bizonytalanságot

    Mint arról a Kripto Akadémia cikkében is olvashattunk, az elmúlt napok történelmi jelentőséggel bírtak a piac életében. Az olyan stabil coinok, mint a LUNA vagy az UST, meredek esésbe kezdtek, magával ránta a többi kriptovalutát is. Ez pedig a sztárcsapatok fan tokenjeire is komoly kihatással volt, azoknál a csapatoknál is, ahol pont ellentétes trendre számíthattunk.

    A City token BL-kiesés okozta zuhanásáról korábban már írtunk, ezt követően pedig arra lehetett számítani, hogy helyreáll az élet. Egyrészt a Liverpool döntetlenjének köszönhetően a City bajnoki címe gyakorlatilag biztossá vált, másrészt nyártól a futballpiac egyik legkeresettebb portékája, Erling Haaland is az Égszínkékeket erősíti majd. Ám a jó hírek sem tudták megmenteni a Manchester City Fan Token árfolyamát, amely meredeken zuhan.

    Ugyanígy esik egy másik sztárcsapaté is, az AC Milané, amely 2011 után nyerheti meg ismét az olasz élvonalbeli bajnokságot. A vörös-feketék sorra nyerik a mérkőzéseiket, az arany már csak egy karnyújtásnyira van, ám a token értéke ellentétes utat jár be a bajnok esélyekkel.

    Az tehát szemmel látható, hogy jelenleg a fan tokenek árfolyamára is a piaci bizonytalanság és a zuhanó értékek vannak hatással, nem pedig a csapatok teljesítménye és a pozitív hírek.

    You need to be logged in to post a comment.