Login
  • A Manchester City kiesésével együtt zuhant a token értéke is

    Sokkoló vereséget szenvedett el szerda este a Manchester City a Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóján. Hiába vezetett összesítésben 5-3-ra a madridi találkozó 90. percében Pep Guardiola csapata, a 6 perces ráadás 2 gólra is elég volt a hispánoknak, akik így hosszabbításra mentették a párharcot. A ráadásban aztán Daniele Orsato játékvezető büntetőt ítélt a 13-szoros BL-győztes csapatnak, amit az Aranylabda legnagyobb várományosa, Karim Benzema értékesített. Ezzel a Real Madrid csatlakozott a Liverpoolhoz a BL-döntőbe, amelyet május 28-án rendeznek Párizsban.

    Érdekesség, hogy Manchester City Fan Tokenjének értéke tökéletesen le is követte az eseményeket és a gólokat. A kezdő sípszó pillanatában 12$ körül volt egy token értéke, ami a Riyad Mahrez góljának hatására 12.59$-ig lőtt ki. Ami azonban ezután következett, annak aligha örülhettek a coin birtokosai.

    A spanyolok ugyanis a szünettel együtt ugyanis gyakorlatilag 10 perc leforgása alatt szereztek 3 gólt, ami a mélybe is lökte a kriptovaluat értékét, egészen 9.57$-ig, melyből azóta sem talált magára, folyamatosan 10$ alatt van.

    Ahogyan Guardiola fogalmazott, a csapatnak meg kell emésztenie ezt a hihetetlen kiesést és bizony a token birtokosainak is fájhat még néhány napig a feje a csúfos buktát követően.

    You need to be logged in to post a comment.