Login
 • Ezt várják a BL-döntőtől a Logibet legjobb tippmesterei

  A Logi néhány master és senior tippmestere megosztotta gondolatait a City-Chelsea-ről.

  A közelgő BL-döntő alighanem itthon is milliókat ültet majd a TV elé, és nincs ez másként a profi fogadókkal sem. Korábban megszokhattátok, hogy a Hathárom szerkesztői megosztották a véleményüket egy-egy rangos meccs kapcsán - természetesen most is érdemes lesz majd inni soraikat -, ebben a cikkben viszont a Logibet legjobb tipstereit faggattuk, hogy mit várnak az "angolos" 90 perctől.

  krecsak1: Nagyon örülök, hogy újra egy angol házidöntő. United-drukkerként annak már kevésbé, hogy a City az egyik résztvevő :D. Alapvetően egy szoros meccset várok, 1-1, 2-1, 1:2 valamelyik oldalra, De mivel én inkább a lapos fogadásokban érzem otthon magam ezért a fogadáskészítős tippem csapatonként legalább 1-1, illetve összesen minimum 4 lap a mérkőzésen.

  Kattints a részletekért

  ZeBerDee10: A Chelsea szezonját vizsgálva, ismét megállapíthatjuk, hogy mennyire fontos az edző személye ilyen top szinten is. Tuchel januári kinevezése után, FA- és BL-döntőbe vezette csapatát, és bár az i-re még nem tudta feltenni a pontot, - esélyesként bukták el az FA Kupa-döntőt, majd éppenhogy elcsípték a BL indulást - egy meccsen ismét borsot törhetnek a City orra alá.

  Nálam is a City az esélyesebb, de semmiféle valuet nem látok az oddsaiban. Nagy taktikai csatát várok Pep és Tuchel között, kevés góllal, sok lappal, így az over büntetőlapok felé indulnék el. Ennek ellenére én személy szerint nem fogok fogadni a mérkőzésre, esetleg ha érkezik a bet365-től ingyen élő fogadási lehetőség.


  További BL-tippekért és a többi tippmester ötletéért látogasd meg a Logibet rendszerét, ahol egyetlen előfizetéssel bármennyi tipsterre feliratkozhatsz!


  Griezmann: Nem láttam sokszor a két csapatot, mivel nem sok angol focit néztem a szezonban (inkább csak BL-t), de azt abból a kevés meccsből is leszűrtem, hogy mindkét csapatnak extra a védelme, amit az xG statok is bizonyítanak. Ezt hozzáadva az "apró" téthez, én nem várok gólgazdag meccset. Fogadni nem fogok rá, de ha fegyvert tartanának a fejemhez, az első félidő under 1.0-t ajánlanám.

  Karlsson: Ha most sem, akkor soha - vallhatják most Manchesterben, ahol évek óta épül a BL-projekt Guardiolával, most pedig egyszerűen már révbe kell érjen. A City rendkívül komplex csapat, hatalmas magabiztossággal, viszont egyben győzelmi kényszerrel is. BL-fináléről lévén szó nem mondhatjuk, hogy a Chelsea-nek semmi vesztenivalója, de Löw Zsoltékat aligha szidnák le nagyon, ha csak ezüst kerülne a nyakakba. Mindenesetre úgy hiszem, a nagy tétet ezúttal elbírja majd a Manchester City és ha nem is könnyedén, de azért megnyeri története első BL-serlegét, méghozzá 2-0 arányban.

  kecsege55x: Nálam a BL-döntő most teljes mértékben a pihenésről és a baráti társaságban való önfeledt meccsnézésről szól. Mivel nem fogadok  a meccsre, így nyugodt szívvel tippötletet sem ajánlanék rá, mivel igazán fenti okból nem mélyedtem bele a meccsbe, mire lenne érdemes fogadnom.

  marcikaa36: Kiegyenlített mérkőzést várok, két hasonló stílusú csapat között. Tuchel érkezése óta már mindkét csapat a labdabirtoklásra épít, így nem biztos, hogy ez lesz minden idők leglátványosabb BL-döntője. A győztest nem szeretném megtippelni és nem is teszem. Én a gólokban látom az értéket, mivel a bukik kevés találatot várnak. 2.25 körül mozog az ázsiai egál line. Így én a ‘mindkét csapat szerez gólt’ mellett teszem le a voksomat, ami 1-1 esetén már zöldül, viszont a gólok számát tekintve még Under, tehát nem megyünk teljesen ellent a bukikkal.

  A logibetes tippmesterek tippjei
  TippmesterTippOdds
  krecsak11+1+4 lap@1.66
  ZeBerDee4.0 lap felett@1.80
  Griezmann1. félidő 1 gól alatt@1.61
  KarlssonVégeredmény: 2-0@8.00
  marcikaa36Mindkét csapat szerez gólt@2.05
  -Mindkét csapat szerez gólt + 4 gól alatt@3.20
  Szerinted mi lesz a BL-döntő eredménye? (1X2)x;
  [3557623] 2021-05-29 21:00:00 Manchester City - Chelseax;

   

  You need to be logged in to post a comment.