Login
Karlsson (120)
#3
Master
Logibet index
3112/ 3579
Profitability
27022702 / 3432
Stability
12611261 / 1536
Experience
13271327 / 1499
Profit
442.84
ROI
7.95%
Avg. odds
1.95
ROC
670%
Win rate
52.22% Won42.12% Lost5.66% Money back
Tip count2474
 • There are currently no tips available in this section
  • - 2020

   Soha rosszabb évet! Köszönöm az egész éves bizalmat, remélem jövőre az első másodperctől az utolsóig ismét együtt tudunk dolgozni.

   Boldog új évet előre is!

  • - December

   Szeretnék elnézést kérni a novemberért. Nem is az eredmények miatt, hanem sokkal inkább azért, mert az átlagosnál kevesebb energiát raktam ebbe a hónapba, amit bizonyára te is megéreztél, ha követsz már hónapok óta. Az eredményekkel nem volt különösebb probléma, a +3 egység az alapvetően nem tragédia egy tippadó életében, de az biztos, hogy ebbe többet kell raknom decemberben. 

   Ígértem novemberre változások, ezek nem következtek be. Mondhatni szerencsére, mivel nem is sültek volna el jól. Most inkább nem ígérgetek ilyen-olyan variálásokat, helyette csak annyit garantálok: decembertől a november előtt megszokott intenzitással fogom tovább csinálni a tippelést. 

   Hajrá!

  • - KHL

   <Same in english>

   Halihó! 

   A KHL tippeket elengedem, mivel bár hosszútávon lenne rajta profit azonban közel sem annyi mint amennyit elvárok bármilyen ligától. Sajnos nagyon sokat vitt az utóbbi 2-3 hónapban, de nem látom értelmét annak sem, hogy makacs módon minimális haszonért cserébe tovább szenvedünk. 

   Előfordulhat, hogy az eddig megszokottaktól eltérő ligákra is érkeznek tippek a közeljövőben. Fogadjátok ezeket is bizalommal!

   Kösz a megértést,

   Karlsson

    

  • - Tippek

   Szevasztok! Egy héten belül elindul a divízió 1/A VB, utána pedig jön az 'A' csoportos VB is májusban, illetve az AHL/NHL kettőssel továbbra is foglalkozni fogok (még ha visszafogottabb mennyiségben is) szóval senkinek se forduljon meg a fejében az, hogy vége a szezonnak. Nálam olyan nyáron sincs, ilyenkor pedig pláne nem. :) Jégkorongon kívül is lesznek tippek nyárra, erről majd írok részletesebben is, ha aktuális lesz. Addig pedig továbbra is a hokié a főszerep.

   Szeretném az áprilist minimum nullásra kihozni, ezt még reálisnak érzem így -13 egységnél. Okunk nincs a pánikra, nagyon jó hónapok vannak a hátunk mögött Logibeten, kisebb hullámzások pedig benne vanak. Az én hónapomat az NHL ette meg, elképesztően nagy meglepetések születtek. Azokra pedig vagy nem mertem fogadni még ha sejtettem is, vagy -ne szépítsük- szépen rászaladtam.

   Fogok bizonyos időközönként üzeneteket küldeni, jó az ha van kontakt közöttünk. A kommenteket mindig később veszem észre, igyekszem ezen javítani. Addig pedig segítsetek egymásnak is, ki tudja, lehet következőnek viszonozni fogja a szívességedet az akinek segítettél:)

   Kösz a bizalmat, hajrá mindenkinek!

  • - NHL tippek

   Sziasztok! Az NHL rájátszás első fordulójába alaposan beletört a bicskám, nem tagadom, hogy négy csapatot szerettem volna görgetni az első fordulóban - ebből hárman (Pittsburgh, Tampa Bay, Calgary) összesen tudtak egy győzelmet szerezni. A St. Louis Blues pedig hiába volt a negyedik ötletem, nem tetszett, hogy őket gondolták a bukik a favoritnak, hiszen azzal szerintem az értéket is kivették a rájuk fogadásból. Sors fintora, hogy ők ettől még köszönik szépen és vezetik is a szériát.

   Még csak azt se tudom mondani, hogy mindegyik szériát agyon pakolttam meccsenként. A Tampánál időben észrevettem, hogy gáz van, a Pittsburgh-nél csak a 3. mérkőzésen szálltam be mert éreztem, hogy az idegenbeli meccsek elmehetnek a kezdésnél, a Calgary-nál pedig pocsék időzítéssel nyúltam a szériába, hiszen a háromból kétszer fogadtam, pont a két Avs sikernél. Nem sok kedvem lesz a 4. mérkőzésre fogadni, nagyon meggyőző volt a Colorado hajnalban. 

   Lényeg a lényeg: Az első forduló mérkőzéseire már lehet nem fogok tippelni. Erőltetni pedig a következő párosításoknál sem fogom, de erről még kár beszélni, hiszen egyelőre egyik csapat sem jutott tovább. Az én agyam tiszta, annál rutinosabb vagyok, hogy egy ilyen kis botladozás felborítsa a szokásaimat:)

   Kitartást, hajrá!