Login
Karlsson (62)
#11
Senior
Logibet index
3231/ 4565
Profitability
26492649 / 4008
Stability
11651165 / 1569
Experience
14881488 / 1576
Profit
564.85
ROI
5.44%
Avg. odds
2.04
ROC
923%
Win rate
51.03% Won43.68% Lost5.29% Money back
Tip count3551
 • There are currently no tips available in this section
 • Two stake types:

   

  5/10 - 1% of the bankroll

  10/10 - 2% of the bankroll

  • - Summer plans

   We've had a great month, both April and May have been very good so far.There hasn't been a negative month in 2024 yet, which I'm very happy about.

   There will probably be more tips in the summer, but we will cut back on the average stake  a bit because of tennis. There will continue to be 10/10  picks, but since you can imagine up to 30-40 picks in a Grand Slam tournament, I'm not projecting the flat stake nature of this.

   I wish you all a successful summer!

  • - Flat stake

   From now, our flat stake will be 10/10 with 2% bankroll-management.

  • - Huge mistake!

   Don't bet on Croatia under 7.5, I'm going to try to delete it.

  • - Wimbledon tips

   Despite the bad run, there will be some Wimbledon picks at the next 2-3 weeks. I hope that we're going to find some profit.

   Good luck!

  • - Summary of the 2021

   We've finished this year with 131 picks, +87.65 units which is 17.85% ROI. I'm extremely satisfied with these numbers, especially if we know that I've just started the picks publishing at May.

   I hope we can have the same numbers in 2021 but I'm going to send another newsletter at the start of the year.

   Thank you for everyone for following me and have a nice holiday! Stay safe!

  • - Fine numbers, promising start

   We had a good month in August, I would happy to accept the 16.51% ROI from 14 picks anytime. I'm also satisfied with the start of the September, however after 2 picks, we're just at the start of the month.

   There won't be any changes, the estimated number of picks will remains 10 to 20, divided between me and my sources.

   Thank you for following me!

  • - Though month

  • - Successful comeback!

   Same in English!

  • - Újra jönnek a tippek!

   Sziasztok!

   Egy kis szünetet követően ismét érkeznek majd tippek a profilra. Főleg forrásból, így indoklás nem minden esetben lesz. Nem számítok hatalmas tippszámra, de havi 15-20 ötlet biztosan lesz. Eléggé vegyes lesz a felhozatal, több külföldi tippmesterrel is kapcsolatban állok.

  • - 2020

   Soha rosszabb évet! Köszönöm az egész éves bizalmat, remélem jövőre az első másodperctől az utolsóig ismét együtt tudunk dolgozni.

   Boldog új évet előre is!

  • - December

   Szeretnék elnézést kérni a novemberért. Nem is az eredmények miatt, hanem sokkal inkább azért, mert az átlagosnál kevesebb energiát raktam ebbe a hónapba, amit bizonyára te is megéreztél, ha követsz már hónapok óta. Az eredményekkel nem volt különösebb probléma, a +3 egység az alapvetően nem tragédia egy tippadó életében, de az biztos, hogy ebbe többet kell raknom decemberben. 

   Ígértem novemberre változások, ezek nem következtek be. Mondhatni szerencsére, mivel nem is sültek volna el jól. Most inkább nem ígérgetek ilyen-olyan variálásokat, helyette csak annyit garantálok: decembertől a november előtt megszokott intenzitással fogom tovább csinálni a tippelést. 

   Hajrá!

  • - KHL

   <Same in english>

   Halihó! 

   A KHL tippeket elengedem, mivel bár hosszútávon lenne rajta profit azonban közel sem annyi mint amennyit elvárok bármilyen ligától. Sajnos nagyon sokat vitt az utóbbi 2-3 hónapban, de nem látom értelmét annak sem, hogy makacs módon minimális haszonért cserébe tovább szenvedünk. 

   Előfordulhat, hogy az eddig megszokottaktól eltérő ligákra is érkeznek tippek a közeljövőben. Fogadjátok ezeket is bizalommal!

   Kösz a megértést,

   Karlsson

    

  • - Tippek

   Szevasztok! Egy héten belül elindul a divízió 1/A VB, utána pedig jön az 'A' csoportos VB is májusban, illetve az AHL/NHL kettőssel továbbra is foglalkozni fogok (még ha visszafogottabb mennyiségben is) szóval senkinek se forduljon meg a fejében az, hogy vége a szezonnak. Nálam olyan nyáron sincs, ilyenkor pedig pláne nem. :) Jégkorongon kívül is lesznek tippek nyárra, erről majd írok részletesebben is, ha aktuális lesz. Addig pedig továbbra is a hokié a főszerep.

   Szeretném az áprilist minimum nullásra kihozni, ezt még reálisnak érzem így -13 egységnél. Okunk nincs a pánikra, nagyon jó hónapok vannak a hátunk mögött Logibeten, kisebb hullámzások pedig benne vanak. Az én hónapomat az NHL ette meg, elképesztően nagy meglepetések születtek. Azokra pedig vagy nem mertem fogadni még ha sejtettem is, vagy -ne szépítsük- szépen rászaladtam.

   Fogok bizonyos időközönként üzeneteket küldeni, jó az ha van kontakt közöttünk. A kommenteket mindig később veszem észre, igyekszem ezen javítani. Addig pedig segítsetek egymásnak is, ki tudja, lehet következőnek viszonozni fogja a szívességedet az akinek segítettél:)

   Kösz a bizalmat, hajrá mindenkinek!

  • - NHL tippek

   Sziasztok! Az NHL rájátszás első fordulójába alaposan beletört a bicskám, nem tagadom, hogy négy csapatot szerettem volna görgetni az első fordulóban - ebből hárman (Pittsburgh, Tampa Bay, Calgary) összesen tudtak egy győzelmet szerezni. A St. Louis Blues pedig hiába volt a negyedik ötletem, nem tetszett, hogy őket gondolták a bukik a favoritnak, hiszen azzal szerintem az értéket is kivették a rájuk fogadásból. Sors fintora, hogy ők ettől még köszönik szépen és vezetik is a szériát.

   Még csak azt se tudom mondani, hogy mindegyik szériát agyon pakolttam meccsenként. A Tampánál időben észrevettem, hogy gáz van, a Pittsburgh-nél csak a 3. mérkőzésen szálltam be mert éreztem, hogy az idegenbeli meccsek elmehetnek a kezdésnél, a Calgary-nál pedig pocsék időzítéssel nyúltam a szériába, hiszen a háromból kétszer fogadtam, pont a két Avs sikernél. Nem sok kedvem lesz a 4. mérkőzésre fogadni, nagyon meggyőző volt a Colorado hajnalban. 

   Lényeg a lényeg: Az első forduló mérkőzéseire már lehet nem fogok tippelni. Erőltetni pedig a következő párosításoknál sem fogom, de erről még kár beszélni, hiszen egyelőre egyik csapat sem jutott tovább. Az én agyam tiszta, annál rutinosabb vagyok, hogy egy ilyen kis botladozás felborítsa a szokásaimat:)

   Kitartást, hajrá!