Login
 • Ez egy promócikk lett volna, de meguntuk a várakozást :/

  Hónapok óta képtelen hibázni a Logibet legnépszerűbb tippmestere, akivel tényleg unalmasan nyerhetsz rengeteget.

  Kitaláltunk egy jó kis promót, a Logibet teniszes tippmestere, Ryan Fawcett kapcsán, de egyszerűen belefáradtunk a várakozásba. Így egyszerűen csak rácsodálkozunk arra, mire is képes oldalunk teniszguruja és milyen elképesztő formában van!

  Az ajánlatunk úgy nézett volna ki, hogy ha képes vagy megismételni a kanadai tippmester jelenlegi teljesítményét, egy 6 hónapos, ingyenes előfizetés üthette volna a markodat a Logibeten. De hiába várunk már hetek óta, hogy legalább még egy vesztes tippje legyen ebben a szériában Ryannek, ő erre a képtelen... Csoda, hogy most már ő a Logibet legnépszerűbb tippmestere és neki van a legtöbb feliratkozója?

  Ryan Fawcett közelmúltbeli statisztikája a Logibeten*
  Tippek számaNyertTét visszajárVesztesProfitROIÁtlagos odds
  373511+42.24 egység38.06%1.38
  *: június 21-e óta

  Szinte felfogni is nehéz, a tippmester tippjeinek mindössze 2,7%-a volt vesztes ebben az időszakban, 

  mindemellett már zsinórban a 18. profittal záró hónapját futja a Logibeten 1.40 körüli átlagszorzóval.

  Ez messze világklasszis teljesítménynek számít, gyakorlatilag utánozhatatlan számok, amik tényleg a legmagasabb polcra helyezik Ryant. Nem is nagyon csodálkozunk, hogy ilyen vélemények vannak a kanadai teniszguru kapcsán...

   

  Ryan kapcsán mindig érdemes egy káros tévképzetet eloszlatni, sokan ugyanis lekicsinylik az olyan tippmestereket, akik alacsony átlagszorzóval tudnak sikert elérni. Erről korábban már egy Sportfogadás Suli-cikk is készült, amelyet érdemes alaposan végigolvasni.

  A promócióval tehát még sajnos várnunk kell, de kellemes várakozás ez, hogy Ryan gyakorlatilag képtelen vesztes tippet publikálni a Logibetre :)

   

  Hogyan kaphatod meg te is Ryan Fawcett tippjeit?

  A Logibeten akár a Normál, akár a PRO csomag megvásárlásával feliratkozhatsz akárhány tippmesterre, így például Ryanre is. Az előfizetést követően tudsz feliratkozni a tippmesterre és eldöntheted, hogy csak e-mailes értesítést kérsz a tippekről vagy push üzenetet is szeretnél kapni, amikor a tipster tippet publikál. Ha pedig valamit nem tudsz a Logibettel kapcsolatban vagy segítségre van szükséged, keresd bátran a Logibet ügyfélszolgálatát!

   

  Érdekelnek Ryan Fawcett tippjei, csatlakozom a nyerők táborához!

  You need to be logged in to post a comment.