Login
 • Ennek a cikknek direkt nincs címe. Csak nézd meg a borítóképet...

  Magyar Kupa! Magyar Kupa! Magyar Kupa! Magyar Kupa! Magyar Kupa! Magyar Kupa! Ja, és MAGYAR KUPA!

  Sok sportból és sok ligából nagyon erősek a Logibet tippmesterei, elég ha például csak a teniszre gondolunk, ahonnét balazs512 vagy RyanFawcett számolatlanul hozza a nyertes tippeket. De van egy bizonyos sorozat, amelyet ha csak meghallunk, máris libabőrösek leszünk, feláll a szőr a hátunkon és szabadságot veszünk ki arra a napra, avagy megkérjük oldalbordánkat, hogy hagyjon minket békén néhány órára. Ez pedig a.....

   

   

  MAGYAR KUPA

   

  Az MK évek óta számít a logibetes tippmesterek aranybányájának. Rengeteg elhibázott odds, hatalmas értékkel bíró tippek és brutális profitözön - ez jellemzi a kupatippeket. Számtalan példát tudunk hozni a korábbi sikerekre, például volt egy olyan előfizetőnk, aki néhány óra alatt több, mint 700 ezer forint profitot hozott, főleg MK-tippekkel. Íme néhány sikersztori:

   


   


  Márpedig a helyzet az, hogy szombaton és vasárnap összesen 64 csapat lép pályára, amelyek közül bőségesen kerülhetnek fel tippek majd a fogadóirodákhoz is. De hogy ne csak a levegőbe beszéljünk, íme azon tippmesterek listája és statisztikái, akiket mi különösen ajánlunk a Magyar Kupához.

   

  Rájuk figyelj az MK-hétvégén!
  TippmesterMK-tippek számaProfitROI
  varin183+254.8621.03%
  ZeBerDee1024+14.2711.6%
  buszkec20+10.236.77%
  kecsege55x23+16.18+15.86%

   

  Hogyan iratkozhatok fel a tippekre és hogyan kaphatom meg őket?

   

  A Logibeten bármelyik csomag megvásárlásával feliratkozhatsz a fenti tippmesterekre együttesen is. Az egyedülállóan alacsony előfizetési ár miatt már egy ilyen Magyar Kupa-hétvége is az előfizetési összeg sokszorosát képes visszatermelni. A feliratkozott tippmesterek tippjeiről e-mailben és pushon keresztül küldünk értesítést.

  Ha csatlakoznál a nyerők táborához, a kupahétvége talán a legjobb időszak, hiszen ezek olyan meccsek és olyan piacok, ahol valóban könnyű megverni a fogadóirodákat. Az előfizetési díj pedig csupán havi 25€, amennyiben hosszabb távra fizetsz elő!

   

  Hol lesznek elérhetőek a tippek?

  Szerencsére a fogadóirodák igen bőséges kínálattal jelentkeznek általában a Magyar Kupa-hétvégére, így ezúttal is érdemes lesz figyelni. A Bet365 különösen hamar és sok eseményt szokott felvenni a kínálatába, így itt mindenképpen legyen számlád a tippek megfogadásához. Ha még nem rendelkezel Bet365-számlával, az előbbi linkre kattintva gyorsan intézhetsz magadnak egyet.

   

  Tarts velünk a Magyar Kupa hétvégén és vedd ki a részed a már-már szokásos profitcunamiból!

  You need to be logged in to post a comment.