Login
vasero (53)
#102
Master
Logibet index
4565/ 4912
Profitability
40084008 / 4008
Stability
918918 / 1569
Experience
12971297 / 1565
Profit
957.39
ROI
4.07%
Avg. odds
2.32
ROC
1988%
Win rate
50.64% Won46.27% Lost3.1% Money back
Tip count4552
 • There are currently no tips available in this section
  • - Január, február

   Hali!

   Eltelt két hónap a great reset óta.

   15 tipp, +13,21 profit,  +16,93% ROI

   Kevés tipp, elég jó roi, nem 1 emberes szorzók. Többé-kevésbé elégedett vagyok, de lehetne kicsit jobb is az eredmény. Persze ez nagyon rövid tipptörténet, de kezdetnek nem rossz. Főleg, ha figyelembe veszem, hogy miből válogattam ki. Van statisztikám az összes megjátszott tippemről (hasonló számban, mint amit december végéig ki is raktam), és azok mínuszosak lettek ez a két hónap alatt.

   Ezen az úton megyek tovább márciusban. Próbálok indoklást is írni, ahogy eddig, nem tudom olvassa-e valaki. :) Kevés tipp lesz. Paks over nem lesz.

   Hajrá, aki velem tart.

   vasero

    

  • - December II

   Hali!
  • - December

  • - Új hónap

   Hali!

   Pár szó az elmúlt hónapról, és arról mi várható novemberben.

   Ez a hónap hihetetlen volt, nem tudom sikerül-e majd valamikor megközelíteni újra ezt az eredményt... Kicsit melós volt ennyi tippet felvinni, de egyelőre vitt a lendület. Lehet lekövetni se volt könnyű, de aki próbálkozott vele, remélem nem bánta meg. :) 

   A novembernek is ugyanazokkal a forrásokkal vágok neki, tehát továbbra is sok tipp várható, amíg mennek a bajnokságok. Novembert még így tervezem végigvinni.

   A fő kitűzött célomat elértem az elmúlt hetekben. Közben lett egy másik, most arra is rámegyek. :)  November vége felé jobban számot vetek a dolgokkal, eredmény, befektetett munka, követőszám, stb. Utána bármi lehet, meglátjuk.

   Addig is sok value tippet mindenkinek.

   Hajrá

   vasero

   (vaszeró)

  • - Tippszám

   Hali! A következő időszakban több tipp érkezhet, több forrásból érkező tippet próbálok kirakni, amennyire az időm engedi, illetve ha lesznek megfelelő tippek. A tétezés nem változik, az átlag 5-6 körül lesz. Hajrá

  • - Új hónap

   Kedves feliratkozók! Pár szóban értékelném az elmúlt időszakot. Sajnos nem sikerült elérni a 100 egység profitot júliusban, de nem volt messze, picivel több szerencse, eggyel kevesebb bad beat kellett volna csak hozzá... Azonban így sem vagyok elégedetlen a hónappal. Augusztusban is főleg foci tippek fognak érkezni, a világ bármely részéről, de az erősebb tippek a Balkánról érkezhetnek. Elvétve persze más sportok is előfordulhatnak. Ami viszont nem lesz, az Paks és Mtk over, aki ilyen tippeket szeretne még, az iratkozzon le. Üdvözlet