Login
tomnor (15)
#171
Junior
Logibet index
1762/ 4565
Profitability
15451545 / 4008
Stability
897897 / 1569
Experience
13001300 / 1573
Profit
370.61
ROI
2.61%
Avg. odds
3.49
ROC
20%
Win rate
39.97% Won53.9% Lost6.14% Money back
Tip count3145
 • Horse racing tips:

  Eachway tip contains the full stake amount. For example 8 units tip means, that you bet 4 units for win and 4 units for eachway.

  • - CASHOUT

   Sziasztok,

   https://logibet.com/en/tip/soccer/rb_leipzig_eilenburg/424371

   Fenti tippet cashoutoljátok. 95% lehet jelenleg cashouolni, ez -0.4 egységet eredményez.
   Indoklás: a tipp kiküldése óta kijött egy hír, hogy az RB Leipzig kerete U19 játékosokkal lesz feltöltve. Ez nagyban változtat az eddigi várható kimenetelen.

   Üdv,

   tomnor

  • - Tétkezelés

   Kedves Feliratkozók!

   Az alábbiak szerint módosul a tippekhez kiírt téterősség:
   Lóverseny tippek: 1-5-ig adom meg a téterősséget. Tehát a lovi maxbet 5 egységgel fog kimenni.
   Labdarúgás és egyéb sport: 1-10-ig terjedő téterősség lesz ezekhez a tippekhez.

   A fentiekhez min.400 egység bankrollt ajánlok.

   Oka: a kiajánlott téterősséget szeretném közelíteni a saját fogadási stílusomhoz, hogy a profitgörbe is hasonló módon közelítsen. Gyakorlatban ez azt jelenti, hogy az eddigi 1-10 skála most 1-5% helyett 1-10% staket jelent nálam. Tehát ugyanakkor téttel fogadjuk a lóverseny tippeket, de lesznek nagyobb stakes foci tippek. Illetve, aki nem akar ekkora tétet kockáztatni, annak az egységtétet csökkentenie kell, az eddigi felére, ha szeretné szigorúan lekövetni az általam ajánlott téteket. Remélem érthető voltam, nem akarom túlragozni.

   Üdv,
   tomnor

  • - Status

   Sziasztok,

   látom néhányan leiratkoztak, ezért a jelenlegi követőimhez szólok. Az elmúlt hónap változó performanciát mutatott. A logis májusi eredmények veszteségesnek nem mondhatóak, hiszen ugyanoda érkeztünk júniusra ahonnan a májusban indultunk, ill. kis profitban zárt. Nyilván mindenki jobban örült volna ha megmarad hóközben elért profit, a felszálló és leszálló ág helyett. 

   Amit tudok biztositani, hogy hosszútávon nyereséges annak aki követ. Tény hogy lovi melett nem lehet kontans emelkedő chartot produkálni, de az elmúlt hónapban a több sport value tippjei sem segitettek a megfelelő ivhez.
   A június nem indult jól, de az elmúlt három hónapot mind sikerült profitban zárni, így ebben bízom a hónapban is. 

   Köszönöm aki velem tart!

   BOL
   tomnor

  • - CASHOUT

   https://logibet.com/en/tip/horse_racing/race_2/380119

   Óriási drift a tegnap esti favoritnál. Nem bizok a tippben, CASHOUT-ot javaslom a feliratkozoknak.
   Emelett korrábban már érkezett másik két tipp a futamra, discordon megosztva reggel.

  • - Stake kezelés

   Sziasztok,

   ha már régebben követtek, biztosan észrevettétek, hogy elkezdtem több lovi tippet megosztani napi szinten, a stake-t viszont visszavettem. Kevesebb nagyobb (8-10) , több kisebb (2-4) stake-s lovi tippet osztok meg. Ez abból adódik, hogy lovi szintéren a 10-es valóban erős tippet jelent, viszont emellett a nyerési mutató nem feltétlen jobb. Másik oka, hogy jobban össze kellett hangolnom a forrásaim stake kezelését. Harmadik ok a nagy variancia, én csak olyan tippet osztok, amit magam is teszek, és az 10-es stake az az 5%-a volt a bankrollnak, egyszerűen túl gyakran érkeznek be az 10-es értékű tippek. A levelem célja az erről való tájékoztatás volt, és az hogy jobban megválogatom a nagyobb stakes infokat. A mai 10/10-es place bet nem lett nyertes sajnos, a 4. helyen végzett a ló, az info erős volt. Ugyanettől a forrástól kaptam, akinél tegnap zöldült egy nagy odds, arról későn jött az info és nem volt elég időm megjátszani, sem osztani. 

   Üdv,

   tomnor