Login
medic1990 (24)
#179
Junior
Logibet index
2122/ 3629
Profitability
18421842 / 3422
Stability
672672 / 1536
Experience
13271327 / 1499
Profit
322.21
ROI
2.15%
Avg. odds
2.07
ROC
-33%
Win rate
53.85% Won43.92% Lost2.22% Money back
Tip count1933
 • There are currently no tips available in this section
  • - Helyzet

   Sziasztok!

    

   Mint láthatjátok kicsit megváltozott a fogadási szisztéma, ez annak is köszönhető hogy elképesztő bad beat sorozatok jöttek. Nyílvánvalóan vannak akik valójában egy forintot nem tesznek az itt leadott tipjjeikre, én ha nem is mindig egységre pontosan ugyanannyit de viszonylag közel ahhoz. Ekkora bankroll leépülés után bátorkodtam komolyabb tétekkel tolni és most nem a logibetről beszélek, ezt csak ahhoz igazitottam. Tényleg hihetetlen sorozat votl ez amit sajnálok, remélem és gondolom (szinte biztos vagyok benne)  hogy nem pakolta mindinki aki felvan volt rám iratkozva úgy a tippjeim ahogy azt a tétjeim mutatták. Nem csak a logibeten hanem a való életben is így jelentős részét elbuktam egy komolyabb összegnek, de innen csak felfelé lehet. Ha sikerül visszajönnöm, ha nem, a tétek maradnak majd közel hasonló tartományban, nyílván picit lecsökkentve ha úgy alakul. Teljesen a logibetet kizárva mondhatom hogy nem volt a fogadásaimra jellemző sosem hogy ennyire ne jöttek volna így ez a pont még nem jöhetett el, viszont most bátorkodtam odabaszni az irodáknak remélve hogy végetér a nevetséges sorozat amit nem csak magam miatt sajnálhatok annyira, hanem az uitt felépített dolog miatt is. 

   Összegezve bocsáantot kérek azért hogy az eddig esetlegesen általam nyert profit talán teljesen elveszhetett, de minuszba még talán most sincs senki, így lehet dönteni. Próbálom kikecmeregni a szarból a bet365,unibet számlán , csak euzt láthatjátok picit nagyobb mértékben logibeten. Aki csak a logira szórja a tippjeit az meg inkább ne szóljon egy szót sem, örüljön hogy ő nem fut bele ekkora szerencsétlen időszakba hogy volt hogy 10-15 tipp egymás után éppen a másik csapat nyert.

    

   Köszönöm, és még egyszer bocs. Aki marad és aki megelégelt annak is sok szerencsét, és boldog új évet kívánok. Fel a fejjel!