Login
 • Volt, aki közel 2 milliót nyert a brit lovis gurunk tippjeivel

  Egy fogadó szépen kimaxolta a hétvégi kaszálást, ugyanis a forrásunk tippjeit kombizta, így komoly összeget nyert.

  Bátraké a szerencse, szokták volt mondani. Egy fogadó olyannyira bátor volt, hogy lovi-tippeket kombizott össze. Méghozzá azokat, amikkel a hétvégén mi is nyertünk.

  Szombaton este számoltunk be arról, hogy kiválóan sikerült az első ingyenes nap, hiszen az általunk követett profi brit lovis tipstertől három nyerő tippet is kaptunk, melyek közözött volt 7.00-es és 8.00-as odds is.

  Külön-külön megjátszva is jól fizetett, hiszen közel 45 egység profit ütötte a markunkat, ami egy délután alatt nem semmi teljesítmény. A már említett bátor fogadó azonban össze is kombizta ezt a három nyerőt, így

  egy 112 körüli eredőt kapott, amit 40 fonttal küldött játékba, nyereménye pedig 4506 font lett, azaz forintra átszámolva, nagyjából 1.8 millió. 


   

  Összességében egyébként az ingyenes hétvége felemásan sikerült. A szombati kaszálás után vasárnap kisebb mínuszt könyvelhettünk el, igaz, nem volt egyszerű helyzetben a szigetországi guru, hiszen a rossz időjárás miatt a három pályából csak egyen rendeztek futamokat, tehát meglehetősen kicsi volt a merítési lehetősége. 

  A két napot azonban így is +34.85 egység profittal sikerült zárni, amihez nem kevesebb, mint 134%-os ROI társult.
  Lovi-tippek alltime-statisztika
  Tippek számaProfitROI
  640+135.938.31%


  Az ingyenes napoknak ugyan vége, de természetesen bárki bármikor csatlakozhat a zárt lóverseny-tippek csatornához. 

   

  Hogyan csatlakozhatok?


  A Hathárom és a Logibet közös Discord-szerverén található zárt szobáinak eléréséhez Logibet-előfizetéssel kell rendelkezned. Bármelyik csomagot választod, a privát csatornák elérhetővé válnak számodra. 

  Ha megváltottad az előfizetésedet, az alábbi oldalon add meg Discord-azonosítód, hogy ez alapján néhány órán belül hozzáférést tudjunk biztosítani számodra a zárt szobákhoz, köztük a lóversenyes csatornához is!

   

  >>> SZERETNÉK ELŐFIZETÉST VÁSÁROLNI ÉS LÁTNI AZ ÖSSZES LÓVERSENY-TIPPET <<<

   

  Hol érdemes fogadni a futamokra?


  A legjobb választás a bet365. Partnerirodánk mellett a "Garantált legjobb nyereményszorzó" akciója szól.

  Ennek lényege, hogyha a választott tippünk szorzója a kezdésre feljebb megy, akkor az iroda a magasabb oddson számolja el a nyereményt.

  Ehhez ráadásul semmit nem kell tennünk, automatikusan működik, mi csak azt vesszük észre, hogy a várt nyereménynél többet írtak jóvá. 

  Példa: Az ingyenes hétvégén We Still Believe-re 5.00-ös oddson fogadtunk, ám a futam kezdésére 8.00-ig kúszott fel, így végül a bet365 utóbbi szorzón írta jóvá a nyereményt. Ez profitban több, mint 10 egység pluszt jelentett.

  Szintén a bet365 mellett szól, hogy partnerirodánknál a tipster összes tippje megjátszható és a futamok élőben megtekinthetőek!

   

   

  >>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

  A H3WIN bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat. A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18


  A bet365 az egyik legmegbízhatóbb fogadóiroda, amely magyar nyelvű felülettel és magyar nyelvű ügyfélszolgálattal rendelkezik. Ha érdekelnek további részletek, olvasóink véleménye és értékelése, akkor látogass el részletes bet365-terembemutató oldalunkra! 

   

  You need to be logged in to post a comment.