Login
 • Vesztes szelvénnyel kaszált gyönyörűt egy logibetes előfizető

  A cashout-funkció újabb remek használatát mutatja az alábbi szelvény.

  Rendkívül bátor szelvényt küldött játékba varin vasárnap este a Discordos privát csoportjában, a Logibet vezető tippmestere egy 26-szoros szorzóval próbálkozott az NL-mérkőzéseken. A kombi két tételből állt, a Magyarország-Szerbia meccsen lövetett gólt Kalmár Zsolttal, illetve a Belgium-Anglia meccsen szeretett volna mindkét féltől két sárgát. A szelvény ugyan nem nyert, ám régi tagunk, vaseromegmutatta, hogyan lehetett így is vaskos profitot elérni.

  A második félidő kezdésére igencsak ígéretesen állt a szelvény, hiszen Kalmár betalált a szerbeknek, a belgák pedig már összeszedtek két lapot. A nagy pénzhez még kettő angol lapra lett volna szükség, ám ez nemigen volt benne Southgate csapatának játékában, így előfizetőnk bölcsen megnyomta a cashout gombot.

  Az eredeti, 26-szoros szorzó helyett így nyereménye 24€-ra lett 192€, vagyis nyolcszoros pénzt kaszált, ám mivel a szelvény egyébként vesztes lett, ezt nyugodtan nevezhetjük talált pénznek. Ha egyébként jött volna a kombi, több, mint 600€ lett volna vasero jutalma.

  Törzstagunk remek cashoutjához gratulálunk, az eset pedig kiváló példa arra, hogy olykor elég csak egy jó ötlet a nyereményhez és bizony a cashout-funkció ismerete minden profi fogadó számára kötelező elem.


  Ha te is szeretnél hasonló tippeket és ötleteket kapni, ne habozz, csatlakozz a Logibethez, csatlakozz a nyerők táborához!

   

  Próbáld ki te is a Logibetet, csatlakozz a nyerőkhöz!

   

  >>> ÉRDEKELNEK A PROFI TIPPMESTEREK  TIPPJEI! <<<

  You need to be logged in to post a comment.