Login
  • Válaszd a Logibet legjobb tippmesterét és biztos a profit!

    Már több, mint másfél éve, hogy buszkec egyéni előfizetési lehetőséget kapott a Logibeten, kiemelve ezzel a többi tippmester közül. Ha finoman akarunk fogalmazni, azt írjuk, a kézilabdára szakosodott guru megszolgálta a bizalmat, az ígéretét betartotta, így jogosan lett 2023-ban az év tippmestere. Ebben a cikkben összegezzük, miért is érdemes buszkecet választani, miért is biztos vele hosszútávon a profit.

     

    Kaszálj buszkeccel te is!

     

    Hiteles szolgáltatás, követhető tippek

    Egy egyéni előfizetéssel rendelkező tippmesternél kiemelten fontosnak tartjuk azt, hogy minden tippje létező és megjátszható legyen, ezt pedig előfizetőink ellenőrzik. Ha egy tipp nem volt megjátszható, akkor az nem kerül be a statisztikájába, akár nyer, akár veszít.

    A tippek 99%-a a Tippmixpro irodából érkezik, vagyis nem kell gyanús külföldi bukikhoz regisztrálni a lekövethetőségért, szinte minden ötlet megjátszható egyetlen irodában, ami nagyban megkönnyíti a követők dolgát.

    Buszkec ráadásul print screeneket küld a tippről, így elnézni sem nagyon lehet az eseményeket, oddsokat, de természetesen egy külön kibeszélő szobában lehet segítséget kérni, ha valaki mégis elakadna.

     

    Miben rejlik buszkec ereje és mennyit lehet nyerni vele?

    Buszkec 2024-ben közel 10%-os ROI-nál jár már, ha pedig összegezzük az eredményeit, fantasztikus számok jönnek ki. Mindkét statisztika önmagában is remek szám, ám mióta elsősorban a Discordon ad tippet, még tovább növelte sikerességét, újabb hitelt adva az egyéni előfizetésének.

     

    Buszkec különböző statisztikái
     TippszámProfitROI
    Discord1239+482,82+9.28%
    Logibet1560+725,19+7.07%

     

    Buszkec, mióta a Discordon ad tippet, a két platformon összesen +631,15 egység profitnál tart, ami havi átlag +26,3 egység.

    Ha 5000 forintos egységenkénti téttel számolunk, az azt jelenti, hogy még az előfizetés díj levonása után is több, mint 110 ezer forint profitunk marad havonta, immáron két éve

    De még 3000 forintos tétegység mellett is közel 80 ezer a tiszta hasznunk, ami remekül hangzik.

    Persze a tippmesternek nincs nehéz dolga, hiszen úgy ismeri a kézilabda sportágat, mint a tenyerét, nem egyszer érkezett már tőle gyakorlatilag pálya mellől tipp, így nyugodtan elmondhatjuk, hogy egy igazi szakértőről van szó.

     

    >>> Érdekelnek buszkec tippjei, előfizetek <<<


    Kombik, élő tippek

    Buszkec elsősorban Discordon osztja meg tippjeit, ennek pedig több oka van. Egyrészt gyakran ad fel élő tippeket, másrészt kombis szelvényeket is szeret megjátszani. Mérsékelten ugyan, de a Logibeten is aktív, de egyértelmű, hogy aki szeretné kimaxolni vele a profitját, annak érdemes a Discordra csatlakozni az előfizetést követően.

     

    Mennyibe kerül buszkec csomagja és mennyinek számít ez a piacon?

    Buszkec ára havi 49.99€ mindenki számára. Az összehasonlítás kedvéért megnéztünk olyan tippmestereket, akik elérik ezt a közel 3000 tipp alatt abszolvált körülbelül 8% ROI-t. Természetesen minden tippmester más és más, de a legnagyobb nemzetközi tippadó szolgáltatás esetén a hasonló statisztikájú tipsterek ára körülbelül megegyezik, azonban van egy nagy különbség.
     

    Kérdésed maradt?

    Írj nekünk az info@logibet.com címre és azonnal válaszolunk, bármilyen kétség is merült fel benned.

    Amíg a legnagyobb tippadó oldalakon akár százak is követnek egy ilyen tippmestert, gyakorlatilag megjátszhatatlanná téve ezzel a kiajánlott tippjeit, addig ez a Logibet esetében nincs így. Általában maximum 30-40 előfizetője van buszkecnek, így a kiajánlott tippjei simán játszhatóak még annak is, aki nem azonnal veszi észre az ötleteket - ez alól persze kivételt tud képezni az élő tipp, amely fajtájából adódóan is rövid ideig megjátszható.

     

    Összegezve, hogy miért is válaszd buszkecet?
     

    • Szakértő kézilabda-tippeket ad egész évben, szinte kizárólag a Tippmixpróról
       
    • A magyar piacon egy igencsak olcsónak nevezhető szolgáltatást nyújt
       
    • Discordon a 25 hónapból 18-szor profitot ért el
       
    • Megjátszható tippek, élő ajánlások, kombiszelvények

     

     

     

    Előfizetek buszkec tippjeire

     

    You need to be logged in to post a comment.