Login
 • Újabb fejlesztés a Logibeten, még jobban megismerheted a tippmestereket!

  Kikerült néhány új, izgalmas statisztika a Logibetre, amely segíthet a feliratkozásban.

  Próbáld ki te is a Logibetet, csatlakozz a nyerőkhöz!

  A leglelkesebb logibetesek már maguktól is felfedezhették, de nem árt külön megjegyezni, hogy a napokban újabb érdekes fejlesztés került ki a Logibetre. Mostantól ugyanis további statisztikák elérhetőek oldalunkon, amellyel az előfizetők és érdeklődők még komplexebb képet kaphatnak a tippmesterektől.

  Új statisztikák

  Három új statisztikai táblázat került be a tippmesterekhez, amelyeket most egyesével is bemutatunk.

  Oddsok szerinti eredmények

  Ebben a táblázatban oddstartományra lebontva megnézheti bárki, mennyire eredményes adott tippmester. Ez elsősorban azért lényeges, hogy a tippeket követők tudják, mely szorzóknál teljesít legjobban adott tipster. Ha például kiemelkedő számokkal bír a nagyobb szorzóknál, de az alacsonyabbaknál nem teljesít olyan jól, érdemes csak ezeket a tippeket megjátszani.

   

  Bukmékerek szerinti eredmények

  A logibetes tippmesterek két irodából, a Bet365-ből és a Pinnacle-ből dolgozhatnak. Mint azt bizonyára sok olvasónk jól tudja, a Pinnacle-nél elsősorban a magas oddsokkal és nagy fogadási limitekkel csábítják az ügyfeleket, míg a Bet365-ön sokkal bőségesebb piacrepertoár elérhető.

  Ez azt jelenti, hogy aki képes a Pinnacle-nél is hosszútávon profitot realizálni, ott kevésbé kell tartani például attól, hogy az ajánlott tipp 1-2 óra alatt szétesik. Míg aki a Bet365-ön bír jobb statisztikákkal, azoknál elképzelhető, hogy a profit egy részét kisebb piacok adják.

  Érdemes mindenesetre figyelni, melyik tippmester melyik irodából szokott tippet publikálni és ennek megfelelően bankrollt tartani a két bukinál.

  Eredmények a kezdéshez képest

  Izgalmas új statisztika lehet az a táblázat, amely megmutatja, az egyes tippmesterek milyen számokkal bírnak a korai és kései tippek esetében. Ha valaki szignifikánsan jobban teljesít például a 24 órán kívül kezdődő eseményeknél, akkor lehet bízni abban, hogy hosszútávon meg tudja verni az irodák záróoddsait, míg ha valaki a kései (vagyis 1 órán belül kezdődő) tippeknél teljesít jobban, akkor érdemes rögtön reagálni, ha érkezik a tipp.

  A fenti statisztika abban is segíthet, hogy szabadidőtől függően kire érdemes feliratkozni. Ha tudod, hogy naponta csak 3-4-szer tudod kézbe venni a telefont, de a tippmestered az 1 órán belüli tippeknél a legjobb, nem biztos, hogy ő az a tipster, akit te keresel.

   

  A bemutatott statisztikákat minden tippmesterhez elérhetővé tettük, ezeket a Statisztika fül alján tekintheted meg a tippmestereknél.


  A fenti fejlesztésekkel és néhány hibajavítással lezárult az a szakasz, amelyet célul tűztünk ki a Logibetnél az ár megváltoztatása előtt. Az említett statisztikai fejlesztések és a nemrég kikerülő, nagy népszerűségnek örvendő tét alapú feliratkozást követően hamarosan megváltozik majd a Logibet ára is. Ennek pontos időpontjáról a jövő héten tudunk beszámolni, de azt mindenképpen elárulhatjuk már most, hogy a következő hetekben még bárki a régi áron juthat hozzá a tippekhez.

   

  You need to be logged in to post a comment.