Login
 • Újabb bizonyíték a lapos fogadások hatalmas értékére

  A szerdai olasz játéknapon elképesztő mértékben sikerült megvernünk a záróoddsokat.

  A záró oddsok megverésének fontosságára nem tudjuk elégszer felhívni a figyelmet. Ha egy fogadó hosszútávon képes legyőzni ezt a számot, szinte biztosan nyerő sportfogadóról beszélhetünk, akire érdemes odafigyelni. A topligáknál ez egy különösen nehéz dolog, hiszen a leginkább fókuszban lévő terület a topfutball, így a fogadóirodák itt ritkán követnek el hibákat. Azonban a lapos fogadások kivételt képeznek, amelyre szerdán is kaptunk egy újabb vaskos bizonyítékot.

  A szerdai logibetes olasz tippek statisztikái
  MérkőzésTippMegtett oddsZáró oddsOddsváltozás
  Bologna-Udinese***Bologna +0.5 lap1.851.40-0.45
  Bologna-UdineseBologna 2.5 lap felett2.251.83-0.42
  Bologna-UdineseBologna 3.5 lap felett4.332.87-1.56
  Bologna-UdineseBologna 4.5 lap felett8.505.00-3.50
  Bologna-UdineseBologna -1.5 lap4.502.75-1.75
  Lazio-Fiorentina5 lap felett1.891.56-0.33
  Milan-Juventus5 lap felett1.831.55-0.28
  Atalanta-Parma3.5 lap felett1.731.54-0.19
  Crotone-Roma5.5 lap alatt1.901.53-0.27
  Crotone-Roma5 lap alatt1.891.63-0.26
  Sampdoria-Inter4.5 lap felett1.841.65-0.19
  Tipperősség: 10/10

  Mint az a fenti táblázatból is látható, a szerdai Serie A-meccseken összesen 11 tippet adtam fel a Logibeten, 5 különböző mérkőzésre. Egy ezek közül 10/10-es erősségű volt, amely az oddsváltozásból remekül látszik, hogy miért is történt.

  A Bet365 teljesen érthetetlen módon adott 1.85-ös szorzót arra, hogy az Udinese nem kap több lapot, mint a Bologna, amely a csapatok stílusát és a bíró személyét ismerve egy teljesen abszurd line volt. A bukmékeri hibát jól jellemzi, hogy eközben a Pinnacle-nél 1.80-as szorzóval tehettünk pénzt arra, hogy a Bologna egyenesen több figyelmeztetést kap, így nem csoda, hogy a Beten is csak néhány percig élt a határ.

  Ahogyan mindig, úgy ezúttal is a cikk már az eredmények megszületése előtt elkészült.

  Mint azt ilyenkor állandó jelleggel hangsúlyozom, a szaldó teljesen lényegtelen, ha plusz, annak örülünk, ha mínusz, akkor pedig bosszankodunk, azzal a tudattal, hogy rendkívül értékes fogadásokat sikerült kötnünk, a hosszútávú megtérülés pedig nem is kérdés.

  Az viszont, hogy 11 tippnél és 6 meccsnél sikerült minden esetben minimum közel két tizeddel megverni a closing line-t, kiváló bizonyíték arra, mennyire érdemes figyelmet fordítani az elemzésre.

   

  Hogyan hibázik a fogadóiroda?

  A lapos fogadások kapcsán több módon is tud hibázni a bukméker, a leggyakoribb eset viszont az, amikor már bírók nélkül enged fogadni egy mérkőzésre. Ez nem azért igazán nagy baki, mert megérné feltétlenül fogadni egy meccs lapjaira a spori ismerete nélkül, hanem azért, mert nem képesek kellően gyorsan lereagálni az információk megváltozását.

  Amikor ugyanis megérkeznek a hírek, hogy ki vezet egy adott találkozót, a fogadóirodák kizárólag a beérkező tétek fényében változtatják a szorzókat. Ez azt eredményezi, hogy ha valaki elég gyors és elég tapasztalt ahhoz, hogy villámgyorsan kiértékelje, hogy adott játékvezető függvényében milyen az a határ, akkor hatalmas értékeket zsebelhet be egyes szorzók megjátszásával.

  Ez persze nem kevés időt, éberséget és rutint kíván meg, amely csak azoknak van, akik tényleg tudják, hogy mit és hol keressenek, illetve az egyes infókat hogyan értékeljék. Hamarosan egyébként egy cikk formájában leírom, hogy én hogyan is dolgozom, honnan elemzem a lapos fogadásokat és milyen forrásokat használok ezekhez a tippekhez.

  Viszont ha te is szeretnél a fentiekhez hasonlóan value fogadásokat megfogni, csatlakozz a nyerők táborához, csatlakozz a Logibethez!

   

  Próbáld ki te is a Logibetet, csatlakozz a nyerőkhöz!

   

  >>> ÉRDEKELNEK A PROFI TIPPMESTEREK  TIPPJEI! <<<

  You need to be logged in to post a comment.