Login
 • Új tippmester debütál a Logibeten - 1000 tipp, 13% ROI!

  Mérkőzés előtti és élő tippek is várhatóak a Logibet legújabb tippmesterétől.

  Néhány héttel ezelőtt debütált a Logibet első egyéni előfizetése, buszkec révén. Már akkor is jeleztük, hogy folyamatosan dolgozunk további tipsterek beintegrálásán külföldi platformokról, ez pedig mostanra aktuális lett, hiszen sikerült megállapodnunk egy tippmesterrel, aki eddig egy másik platformon adott tippet. Néhány részletet már most elárulhatunk róla, amelyek bizonyosan meggyőzőek lesznek mindenki számára, míg a debütálása nyáron várható a Logibeten.

  Az egyébként magyar tipster elsősorban focitippeket ad, azon belül is igazi szögletspecialistának számít. Ezen kívül Forma-1-es tippek is várhatóak tőle, ebből egészen szenzációs számokkal bír, amelyekről majd a következő cikkben olvashattok. Addig is íme arról, mit ért el eddig a tippmester egy másik, igen neves platformon, ami persze validálja is az eredményeit.

   

  Az új tippmester statisztikái
   Tippek számaProfitROIÁtlagos odds
  Mérkőzés előtt tippek556+426 egység16%3.59
  Élő tippek497+230 egység10%2.94

   

  Új tippmesterünk saját, egyéni csomagot kap, amelyért a Logibeten lehet rá feliratkozni, illetve az élő szobájához is jár a hozzáférés a Discordon. Ahogyan buszkec, ő sem szerepel majd hosszútávon a Normál- vagy a PRO-csomagban, új, máshonnan érkező tippmesterként saját előfizetési csomagot kap.

   

  A tippmester Logibetre történő bevezetésének menete:

   

  • Néhány hétig a tippmester bekerül a Normál- és a PRO-csomagba, így akinek ilyen előfizetése van, láthatja a logibetes tippjeit.
    
  • Ezen időszak alatt a Discordon ingyenesen hozzáférhetőek lesznek bárki számára az élő tippjei.
    
  • A tippmesterre az első néhány hónapban kizárólag 1 hónapos csomagot lehet majd vásárolni, ezt követően az árváltoztatás jogát fenntartjuk - erről természetesen időben értesítjük a felhasználókat is.

   

  Mi már tűkön ülve várjuk, hogy debütáljon a Logibeten a tippmester, akihez igen nagy reményeket fűzünk. Természetesen hamarosan további információkat is megosztunk majd róla!

   

   
  You need to be logged in to post a comment.