Login
 • Tudsz még kivenni egy szabadnapot a melóhelyen? Ezért megéri ;)

  Az elmúlt hónapokban óriási kaszálás volt a tippmestereknél az aktuális MK-játéknapon. Csatlakozz szerdán és nyerj!

  Aki már régóta követi a logibetes tippmestereket, tudhatja jól, hogy a profi tipsterek egyik fő ligája a Magyar Kupa. Az elmúlt hónapokban szinte mindig hatalmas kaszálást hoztak a magyar foci szakijainak mérkőzés előtti és élő tippjei is. Az idei utolsó nagy játéknapot október 28-án rendezik, amikor is közel 30 kupatalálkozóra kerül sor. Ha tudsz még kivenni szabadságot, erre a napra nagyon megéri!

  Legutóbb egy hónappal ezelőtt, szeptember 22-én rendeztünk hatalmas kaszálást a Discordon, amikor is Griezmann, varin és JokerOrigin hárman együtt több, mint 100 egység profitot hoztak össze. Emlékezhetünk, ez volt az a hónap, amikor Griezmann szinte képtelen volt vesztes tippet adni, de varin és Joker is közel 100 egység profitot hoztak.

  Szerdán tehát egész nap igazi meccsözön várható, ha pedig a fogadóirodák annyi hibás oddsot és hibás hendikepet publikálnak, mint korábban, alighanem hatalmas kaszálásra van kilátás.

   

  Hogyan kaphatom meg a legjobb Magyar Kupa-tippeket?

  A Logibeten normál vagy profi csomag megvásárlásával nyílik lehetőséged arra, hogy megtekintsd a mérkőzések előtti tippeket, illetve csatlakozz a Discord zárt, csak előfizetők számára elérhető részlegéhez. Ez utóbbinál találod majd az élő tippeket!

   

  Próbáld ki te is a Logibetet, csatlakozz a nyerőkhöz!

   

  >>> ÉRDEKELNEK A PROFI TIPPMESTEREK  TIPPJEI! <<<

  You need to be logged in to post a comment.