Login
 • Történelmi hónap a Discordon, soha ekkora profit nem volt az élő tippekkel!

  JokerOrigin ismét parádézott, de majdnem mindenki hozzátett néhány egységet a rekordprofithoz.

  Egészen kiváló hónapot zártak augusztusban az élő tippadók a Discordon, akkor a tippmesterek együttesen mintegy 177 egység profitot pakoltak fel a táblára. Ennek ugyan a felével is kiegyeznénk bármikor, ám szeptemberben még erre a kimagasló számra is sikerült rátenni egy lapáttal. Íme a szeptemberi profitözön számai:

   

  Több hatalmas eredmény is van ebben a statisztikában és nem csak akkor, ha a profitot vagy a ROI-t nézzük. Egyrészt Griezmann szinte hibátlan mérlege önmagában óriási eredmény. Természetesen a 16 eseményre adott tipp nem gigászi mennyiség, viszont az ahhoz tartozó profit már kimagasló.

  Érdemes továbbá megemlíteni JokerOrigint, aki az előző hónapban is vitte a prímet a profitot illetően és most is élre állt a közel 100 egység plusszal. Továbbá nem tűnik nagy eredménynek a brit lóversenyes forrásunk +7.59 egysége, ám nem árt kiemelni, hogy egy nagyon rossz hónapkezdés után sikerült ismét profitot realizálni a lovis tippekkel.

  A hónap egyetlen mínuszosa ezúttal MoneyMaker lett, ám kritika őt sem érheti, hiszen eközben a Logibeten kétszer annyi profitot hozott, mint amennyi mínusz lett az élő tippekkel.

  Érdemes tehát csatlakozni a nyerők táborához és élőben is úgy kaszálni, ahogyan a pre tippekkel!


  Miért éri meg követni az élő tippeket?

   

  • Mert a Logibet legnépszerűbb tippmestere, Griezmann ide publikálja tippjei többségét, a formája pedig legendás.
    
  • Mert JokerOrigin parádés formában van.
    
  • Mert a lóversenyes tippek eddig is kimagasló eredményességgel zöldültek, ezeket pedig gyakorlatilag ingyen megkapják az előfizetők.
    
  • Mert a Logibeten továbbra is egyedülállóan olcsón kapod a profi tippmesterek tippjeit.

   

  >>> SZERETNÉK ELŐFIZETÉST VÁSÁROLNI ÉS LÁTNI AZ ÖSSZES ÉLŐ TIPPET <<<

   

  Előfizettem a Logibetre, most mit kell tennem?

  Ha megváltottad az előfizetésedet, az alábbi oldalon található lépések segítségével csatlakozz a Discord-szerverünkhöz és add meg az adataidat. Ezt követően néhány órán belül hozzáférést biztosítunk a zárt szobákhoz, köztük a lóversenyes csatornához is!

   

  Van Logibet-előfizetésem! Nekem mi a teendőm?

  Ha már rendelkezel bármilyen Logibet-előfizetéssel, akkor nem kell semmit tenned, automatikusan elérhetővé válik számodra minden élő csatorna is, amelyet kizárólag az előfizetők láthatnak.

  You need to be logged in to post a comment.