Login
 • Teszteltük a SuperTipstert! - mennyire fogadhatóak a tippek és mennyit lehet nyerni vele?

  A Logibet legnépszerűbb szolgáltatását teszteltük, ahol olyan kérdésekre kerestük a választ, amelyekre az előfizetők is.

  Immáron közel 3 éve, hogy brutális formában van testvéroldalunk, a Logibet egyedi fejlesztésű algoritmusa, a SuperTipster. A különleges tippválogatás célja, hogy megtalálja a legjobb tippmesterek legértékesebb tippjeit, mintegy "best of" tippsort kínálva az előfizetőknek, így pedig nem szükséges külön válogatni a legjobb ötletadók között, hiszen az "ST" megtalálja helyettünk a legnagyobb értékkel bíró tippeket. Az algoritmus rendkívül eredményes, amelyet a statisztikák is alátámasztanak, ám önmagában a számok nem elég beszédesek, kellenek a felhasználói visszajelzések a tippek fogadhatóságáról és az eredményekről.

  Éppen ezért a Hathárom csapatának három tagja három héten keresztül próbálta lekövetni az ST-tippeket úgy, hogy nem volt többletinformációjuk arról, mikor is érkeznek a tippek. A teszt célja az volt, hogy a kisebb tippminta mellett megnézzük, hány tipp rakható a kiajánlott oddson és hány szakad be az eddig éri meg alá, valamint ez mennyire tudja torzítani esetlegesen a végeredményt. És hogy miért is most kezdtük el? Nos, erre a fenti cikk adja meg a választ! Döntésünk pedig kiváló volt, hiszen ahogyan várni is lehetett, a november eddig vastagon a kaszálásról szól. Az egyenlegünk változásáról print screent is csatoltunk a cikkben.

   

  Hogyan fogadtunk és mennyivel?

  Ahogyan minden más előfizető, a tippek többségéről mi is e-mailben és Discordon értesültünk és napi ügyeleti rendszerben dolgoztunk. Mivel teljesen semlegesen szerettük volna tesztelni az ST-t, csak a legritkább esetben szóltunk egymásnak, hogy tipp van, ne maradjon le róla, az esetek többségében a teszt függetlensége miatt hagytuk, hogy akkor vegye észre a tippet az ügyeletes, amikor kapacitása van rá. Mindemellett követtük a tippmesteri ajánlásokat mind a tét, mind az eddig éri meg oddsok tekintetében, így azokat a tippeket, amelyekről lemaradtunk, élőben sem próbáltuk meg elkapni, illetve a bankroll-menedzsmentet is szigorúan tartottuk.

  A SuperTipster statisztikái az elmúlt időszakban
  IntervallumTippszámProfitROI
  Utolsó 30 nap126+59.537.14%
  Utolsó 6 hónap610+277.697.21%
  Utolsó 12 hónap1128+584.078.22%
  Utolsó 24 hónap1952+919.027.55%

   

  A teszt kezdetén a Pinnacle irodához 200 dollárt, a Bet365-höz 375 dollárt utaltunk fel, a 10/10-es tétünket pedig 50 dollárban állapítottuk meg, vagyis az egységnyi tétünk 5 dollár volt. Erről később a konklúziók során még lesz természetesen szó.

   

  Pusztán az eredmények

   

  A november 2-án kezdődött teszten a Logibet statisztikái alapján a SuperTipster 620 dollárnak megfelelő egységet nyert, ezzel szemben a mi bankrollunk 415 dollárnyi tiszta profiton állt meg 80 tipp után. Bővebben, a profitunk a Pinnacle-nél +273.27 dollár, a Bet365-nél pedig +141,77 lett, amely 67%-a összesen a Logibeten látható profitnak.

   

  Hozzá kell tenni ehhez, hogy volt egy véletlenül duplán megjátszott tipp, amely természetesen veszített így anélkül a profitunk már 72%-a lett volna az ST-ének.

  Az okok persze nem bonyolultak, hiszen az eltérést azok a tippek adják, amelyekről lemaradtunk, illetve azok, ahol módosultak az oddsok, emiatt mi még a no bet under felett tudtunk fogadni, de már kevesebb profitot realizálva. A 3 hét során a SuperTipster 80 tippet ajánlott ki, mi ebből 71-et tudtunk a kínált no bet under szorzó felett megtenni.

  Egyenlegünk a Pinnacle-nél a teszt végén

   

   

  Bet365-fogadások statisztikája

  Azt tekintve sajnos extrém balszerencsések voltunk, hogy szinte minden lemaradt tipp nyert, ám akadt például olyan ötlet is, amelyet a kiajánlott fogadóiroda helyett a másikban nagyobb szorzóval kaptunk el. Ezek alapján kijelenthetjük, hogy a teszt során 30 dollár mínuszt a saját bénázásunk okozott, körülbelül 120 dollár mínuszt a nem megjátszható tippek, míg 55 dollár mínuszt a más oddsokon való megjátszás eredményezett.

  A 80 tippes mintából álló teszt eredménye tehát összegezve +83 egységnyi profit, amely +17.17% ROI-nak felel meg nálunk.

   

  Következtetések a SuperTipsterről

  Kiemelendő nyilvánvalóan, hogy a 80 tippes minta nem tekinthető igazán relevánsnak, de nagy átlagban azért leképezheti az előfizetők tapasztalatait is. Mindenképpen fontos megemlíteni, hogy az 5 dolláros egységenkénti téthez ajánlott egy minimum 800-1000 dolláros bankroll. A novemberi 3 hét alatt beérkezett 80 tipp még az elmúlt hónapoknál kicsit alacsonyabb is volt, így nem árthat négy számjegyű tőkével indítani a fogadást, hiszen nekünk is akadtak olyan napok, amikor bizony már a Bet365-ös tőkénk nagy része állt a tippekben.

  Itt kell egyébként megjegyezzük azt a furcsa tényt, hogy a Pinnacle-nél a teszt során 11 tippet játszottunk meg, abból pedig abszurd módon mind a 11 nyert is.

  Mindazonáltal a tőke nagy részét a Bet365-nél tettük fel, ahol szerencsére semmilyen korlátozással vagy limitálással nem találkoztunk a teszt során, pedig azért az ST-tippek esetében gyakoriak a szignifikáns oddsesések. Ugyanígy a kiutalás is nagyon könnyedén és gyorsan megtörtént a fogadóirodáktól.

  Fontos megemlíteni továbbá a tippeket, illetve a nem megjátszható ötleteket is. Korábban a Logibet felmérése alapján az jött ki, hogy KD asztalitenisz- és kecsege55x röplabda-tippjeit nehezebb megjátszani az átlagosnál. Tesztünk erre rá is erősített, hiszen majdnem mindegyik, végül meg nem játszott SuperTipster-tipp ettől a két tippmestertől jött, viszont szerencsére például a Magyar Kupa- vagy NB III-as tippeknél ilyen problémával nem szembesültünk.

   


  Összegzés


   

  A 3 hetes teszt során szerettük volna lemodellezni egy átlag előfizető viselkedését és eredményeit a tippek kapcsán, semmiképpen sem akartunk a reálisnál jobb eredményeket hozni. Nem szántunk a tippekre az indokoltnál több időt, voltak programjaink, elfoglaltságaink, dolgoztunk, ugyanakkor a tippeket rögtön megjátszottuk, amint arról értesültünk. Valószínűleg valaki, aki nonstop a számítógép előtt ül, a mieinknél is jobb eredményeket tudott volna elérni, ugyanakkor még az 

  előfizetés összegének levonása után is maradt a pénztárcánkban 120 ezer forintnak megfelelő profit, amely 3 hét alatt kiváló eredménynek számít, ráadásul bőven-bőven fedezi még a féléves PRO-előfizetést is. Tehát egy 26 hetes előfizetés árát 3 hét alatt megnyertük és még maradt is a zsebünkben közel 50 ezer forint. Ez fantasztikus eredmény!

  Azt leszűrhetjük a tesztünkből, hogy minden ST-tippet megjátszani a kívánt oddson, de akár a no bet under odds felett, szinte képtelenség. A mi nagyjából 70%-os elért profitunk nem tűnik igazán rossz eredménynek, ráadásul fontos megemlíteni, hogy a lemaradt tippek közül szinte mindegyik nyert, vagyis balszerencsések voltunk.

  Mivel a Logibet kiemelten figyel arra, hogy csak megjátszható tippek és oddsok szerepeljenek az oldalon, biztosak vagyunk benne, hogy ez a sikerarány még tovább növelhető, így egy rendkívül értékes és egyedülálló szolgáltatásra fizethet elő bárki, aki szeretne.

   

  Hogyan kaphatod meg te is a SuperTipster-tippeket?

  A SuperTipster-tippeket a Logibeten a PRO-csomag megvásárlásával kaphatod meg. Az előfizetést követően a Logibet automatikusan feliratkoztat a SuperTipsterre, így ezt követően nincs is más dolgod, mint lesni az e-mailedet, ha új tipp érkezik, illetve profilodnál beállítani, miről is kérsz e-mailt. Hosszabb távú előfizetés esetén a havi díj ára mindössze 45€, amelyért ráadásul bármennyi tippmesterre feliratkozhatsz a SuperTipster mellett is.

  Csatlakozz a Logibet egyre növekvő táborához, kaszálj úgy, ahogyan a profik is teszik!

  You need to be logged in to post a comment.