Login
 • Szülinapi akció - egy hétig minden privát lovi-tipp ingyen látható!

  Nem próbáltad még a lovizást? Ez most egy remek alkalom, hogy profi tippekkel ízleld meg ennek egyedi hangulatát.

  Augusztus 18-án lesz egy éve, hogy a Hathárom és a Logibet közös Discord-szerverén elindítottuk a zárt lóverseny-csatornát, ahol egy olyan brit lóverseny-szaki tippjeit osztjuk meg, aki számítógépes modellezés alapján szűri a tippeket. 

  A szigetországi profi eddig minden várakozásunkat felülmúlta, bár azt tudtuk, hogy egy nyerő tipsterről van szó, hiszen az indulás előtt teszteltük, ám igazán nagy minta nem állt a rendelkezésünkre.

  Most már viszont mögöttünk van egy teljes év és több, mint 1500 tipp, ennek az időszaknak pedig egészen csodás a statisztikája, amelyet alább láthattok. 

  Lóverseny, alltime statisztika
  Tippek számaProfitROI
  1527+340.24+9.27%
  A statisztika IDE KATTINTVA érhető el!

  Akik a lóverseny-fogadásban otthonosan mozognak, pontosan tudják, hogy a tipsterek külön statisztikát vezetnek a NAP-tippjeikről is. Ezek azok a tippek, amiket a tipster az adott versenynapon a legerősebbnek vél. Ebből minden versenynapon csak egy van és ez kerül a legnagyobb téttel megjátszásra. Ha ebben egy tipster nem teljesít jól, akkor vélhetően az alltime statisztikája sem túl fényes. A brit forrásunknak viszont éppen a NAP-tippjei a legértékesebbek, alább ennek is láthatjátok a statisztikáját. 

  Lóverseny, NAP - alltime statisztika
  Tippek számaProfitROI
  345+271.32+23.49%
  A statisztika IDE KATTINTVA érhető el!

  Ha eddig csak agyaltál azon, hogy csatlakozz vagy esetleg most hallasz először erről a lóverseny-csatornáról, akkor itt a tökéletes alkalom, hogy kipróbáld, hiszen

  az egy éves szülinap alkalmából a zárt csatorna egy egész hétig kinyitja kapuit és ingyenesen lesz látható!

   

  Hogyan láthatom a tippeket?
   

  1. Regisztrálj ingyenesen a Discordra ide kattintva.

  2. Csatlakozz ide kattintva a Hathárom és a Logibet közös Discord-szerveréhez!

  3. Kövesd a #lóverseny-tippek csatornát.

   

  Mit kell tennem, ha az ingyenes időszak után is szeretném látni a tippeket?


  A Discord-szerverünk zárt szobáinak eléréséhez Logibet-előfizetés szükséges. Bármelyik csomagot választod, a privát csatornák elérhetővé válnak számodra. 

  Amennyiben előfizettél, az alábbi oldalon add meg a Discord-azonosítódat, hogy aktiválni tudjuk számodra a hozzáférést a zárt szobákhoz.

   

  >>> SZERETNÉK ELŐFIZETÉST VÁSÁROLNI ÉS LÁTNI AZ ÖSSZES LÓVERSENY-TIPPET <<<

   

   

  You need to be logged in to post a comment.