Login
 • Stabilabb, mint a dollár! A 15 hónapja hibátlan tippmestert kérdezzük

  A kanadai teniszguruval készült interjúban a sikeres időszakról, az életmódjáról és a nehézségekről is beszélgettünk.

  Magas találati aránnyal érkeztél hozzánk, amit bravúrosan tartasz továbbra is. 17.99%-os ROI-val dolgozol, amivel nemcsak a Logibeten, hanem a nemzetközi szinten is kiemelkedsz a tippmesterek közül. Mindezt az ITF teniszben, a világ minden pontjáról. Hogyan tudsz ennyi információt szerzeni az underground teniszezőkről?

  RyanFawcett: Köszönöm a kérdést! Ez egy kicsit alapvetőnek vagy egyszerűnek hangzik, de több mint 5 éve követem a tornákat napi szinten, ez pedig segített nekem megérteni mindent, ami történik a teniszvilág játékosaival.

  Rengeteg olyan dolog történik a meccsek alatt, ami nem feltétlenül jelenik meg a végeredményben, és ami átvihető a további meccsekre azon a héten vagy az elkövetkező hetekben. Ez segít meghatározni az eredményeket a későbbiekben (sérülések, motiváció, stb.). 

  Jelent számodra előnyt az amerikai keménypályás szezonban, hogy azonos időzónában élsz vagy esetleg hátrányban vagy az eltérő időzóna miatt az európai versenyeken?

  Az ember természetesen azt gondolná, hogy az észak-amerikai élet előnyös számomra, de ez nem egészen így van, én mindig az európai időszámítás szerint dolgozom, így néha, ha észak-amerikai időszámítás szerint később van egy meccs, akkor nagyon nehéz ébren maradni. Nehéz egy nap alatt mind az európai, mind az észak-amerikai teniszre is figyelni. Hála az égnek, hogy van kávé... ;) De a hosszú válasz röviden: fáradtan nehéz később a nap folyamán koncentrálni, és a kanadai tornák hiánya miatt nehéz részt venni a körforgásban. 

  Zsinórban 15 pluszos hónap van a hátad mögött. Volt már valaha ilyen sikeres időszakod mióta fogadsz.

  Nem, azt hiszem, ez az eddigi legjobb periódusom. Úgy gondolom, hogy sokkal többet tudok nyújtani a Logibetnek, és remélem, hogy ezt a közeljövőben meg is tudom mutatni. 

  Átlagban havi 10 tippel dolgozol. Csak a legjobb tippjeidet publikálod vagy amúgy is kevés tippet fogadsz meg?

  Néha azt tapasztalom, hogy a bet365 vagy a Pinnacle nem veszi fel a kínálatba az általam tippelt mérkőzést, így van néhány eset, amikor nem tudom a legjobb tippjeimet ajánlani. Igyekszem a lehető legjobbakat közzétenni, amik a bet365-nél vagy a Pinnacle-nél is fogadhatóak. Azt gondolnád, hogy ez egy könnyű dolog, de valójában nem az, különböző okok miatt. 

  Korábban még mintha magasabb oddsokkal dolgoztál volna, de most már sok a kisebb 1.10-1.30-as tipped. Ezekben látod a legnagyobb értéket?

  Nem :) Na jó, őszintén válaszolva, nagyon jó vagyok az 1,2-1,5-es oddstartományban, de biztos vagyok benne, hogy jelentősen meg tudom növelni a tippjeim átlagos oddsait, és ezt szeretném majd a közeljövőben a Logibet követőinek megtenni. 

  Mit jelent neked a fogadás? Hobbi vagy megélhetés?

  Maga a fogadás számomra az, amiből megélek, másképp nem igazán élvezem a sportfogadást.

  Szeretem a teniszt és a tippek utáni kutakodást, szívesen nézem a teniszt és szeretek játszani is, ami úgy gondolom segít a fogadásban. Nagyon élvezem, amit csinálok, ez pedig nagyon sokat jelent nekem. 

  Várható bármilyen változás a következő időszakban a tippjeidet illetően?

  Nem várható drasztikus változás a jövőben, az elmúlt pár év nagyon nehéz volt a fogadáson kívül, és most kezdenek egy kicsit stabilabbá válni a dolgok számomra. Remélem, hogy továbbra is a Logibeten fogok posztolni, de nagyobb mennyiségben és jelentősebb szorzókkal. Bízok benne, hogy tovább fogok tudni fejlődni és megmutathatom, hogy még több van bennem. Köszönöm szépen, hogy időt szakítottatok arra, hogy meghallgattatok. 

  >>>Fogadd meg a teniszguru tippjeit és bízd magad a legmegbízhatóbb tippmesterünkre!<<<

  You need to be logged in to post a comment.