Login
 • Piszkosul hasít a brit lovis forrásunk - 106%-os ROI karácsony óta!

  Ennyire forró formában talán soha nem volt a szigetországi zseni, sorra jegyezzük a nyerő napokat.

  Voltak már nagyon eredményes időszakai a brit lóverseny futamokra szakosodott forrásunknak, ám amióta követjük, annyira talán soha nem futott a szekere, mint az elmúlt 10 napban.

  Karácsony óta ugyanis kilenc nyerő napot és +120 egység profitot könyvelhettünk el, mindezt 106%-os ROI mellett!

  Az alaphangot december 26-án egy 41-es odds adta meg és jó forma megmaradt az újévre is, hiszen 2021-ben már horogra akadt 9-es, 8.50-es, 7-es és 6-os odds is. Csak idén már +56 egység profit jött a konyhára és ehhez 140%-os ROI társul. 

  Ezeket a számokat természetesen lehetetlen hosszútávon tartani, azonban nem fest rosszul az alltime statisztika sem. Több, mint 550 tipp után a profit +105 egység környékén és jelenleg 7.51%-on áll a ROI. 

  A brit szaki tippjei a Hathárom és a Logibet közös Discord-szerverén található zárt lóverseny-csatornán érhetőek el. A zárt szoba kapui mindenki előtt nyitva állnak. Bárki csatlakozhat, aki rendelkezik bármilyen Logibet-előfizetéssel.

  Aki még gondolkozik, hogy csatlakozzon-e, annak bátran ajánljuk az ingyenes lóverseny csatornát, ahol mindennap egyetlen egy tipp kerül megosztásra a szigetországi forrásunktól. Ez ismerkedésnek a lovizással tökéletes, viszont messze nem garantált a hosszútávú profit, hiszen ehhez minden tipp megjátszása szükséges. Soha nem lehet tudni ugyanis, hogy éppen mikor esik be egy gigászi odds, ami igencsak átformálja a statisztikát.

   

  Hogyan láthatom az ingyenes tippeket?

  Ehhez nincs más dolgod, mint csatlakozni a Hathárom és a Logibet közös Discord-szerveréhez, amely egyébként már több, mint 2000 sportfogadni szerető tagot számlál.
   

  • Regisztrálj ingyenesen a Discordra ITT.
    
  • Csatlakozz a Hathárom és a Logibet közös szerveréhez ITT.
    
  • Használd a webes alkalmazást, töltsd le az applikációt vagy telepítsd mobilodra a mobilappot.

   

  Hogyan látom a zárt lóverseny csatorna tippjeit?

  Ehhez ugyanúgy csatlakoznod kell a Hathárom és a Logibet közös Discord-szerveréhez, illetve szükséged lesz mellé egy Logibet-előfizetésre is.

  • Előfizettem a Logibetre, most mit kell tennem?

  Ha sikerült csomagot választanod, a következő oldalon add meg a szükséges adatokat és ezt követően néhány órán belül hozzáférést biztosítunk számodra a zárt szobákhoz, köztük a lóversenyes csatornához is!

  • Van Logibet-előfizetésem! Nekem mi a teendőm?

  Ha már rendelkezel bármilyen Logibet-előfizetéssel, akkor már csak annyi teendőd maradt, hogy a következő oldalon add meg a szükséges adatokat, hogy hozzáférést tudjunk biztosítani számodra a zárt szobákhoz, köztük a lóversenyes csatornához is!

   

  >>> SZERETNÉK ELŐFIZETÉST VÁSÁROLNI ÉS LÁTNI AZ ÖSSZES LÓVERSENY-TIPPET <<<

   

   

   

  You need to be logged in to post a comment.