Login
 • Parádésan sikerült a teniszcsomag, ennyit nyerhettek az előfizetők!

  Bőven 100 egység feletti profitnál tart a teniszcsomag és még nincs vége a hónapnak.

  Június közepén indítottuk el teniszcsomagunkat, amelyben a Logibet legjobb tenisztipstereinek ötleteit kínáltuk megvásárlásra az érdeklődőknek. A logibetes, mérkőzés előtti tippek mellett a felhasználók jogosulttá váltak megtekinteni a Discordon két tippmester szobáit, így a single tippek mellé élő ötleteket és kombinációs szelvényeket is kaphattak, amellyel a Bet365 bónuszát akarták kimaxolni a tipsterek. Lássuk, hogyan is teljesítettek eddig a tippmesterek.

  Mint az a táblázatból is látható, az eredmények kiválóak, hiszen mind a Logibeten, mind a Discordon feladott tenisztippekkel szép profitot lehetett elérni. Külön kiemelést érdemel MoneyMaker és varin több teniszkombija, amelyek önmagában is 100 egység körüli profitot hoztak az előfizetőknek.

  Ez azt jelenti, hogy aki június közepén előfizetett a csomagra, 1000 forintos egységenkénti tét esetén is 120 ezer forint körül profitálhatott, az előfizetési díj levonását követően.

  Mindez ráadásul egy igen alacsony, 1000 forintos tétegységnél, amely az előfizetőink körében nem számít magasnak. Ráadásul ne felejtsük el, még véget sem ért az időszak az előfizetők számára!

  Megéri még előfizetni a csomagra?

  A teniszcsomag július végéig tart, akik előfizettek, még három hétig kapják a tippeket. Az előfizetési lehetőség nyitott bárki számára, az ár pedig ugyanúgy 19.99€, ahogyan az elején. Mi azonban inkább emiatt a normál csomagra való előfizetést javasoljuk, ami 6 havi előfizetés esetén mindössze 25€-ba kerül, ez talán most a legjobb befektetés a Logibeten.

  Mindemellett kaptunk kérdést arra vonatkozóan is, hogy lesz-e még hasonló időszakos csomag a Logibeten. Korábban már az Európa-bajnokság alatt is volt ilyen és idén még több hasonló, akciós árú csomagot is tervezünk!

   

  Miért válaszd a Logibetet?

   

  • Magyarországon egyedüliként teljes letölthető tipptörténetet találsz minden tippmesterhez, ezáltal minden statisztikát te magad ellenőrizhetsz.
    
  • Az előfizetés díja a hazai és a nemzetközi konkurenciához képest is egyedülállóan olcsó.
    
  • Maguk az előfizetők szokták megosztani az érdeklődőkkel sikertörténeteiket, bizonyítva ezáltal, hogy a Logibeten tényleg lehet nyerni.
    
  • Előfizetőként egy zárt, összetartó közösség segíti a munkádat, ha esetleg elakadnál a tippmesterek és a tippek tengerében.
    
  • Ha nincs kedved szelektálni és felkutatni a legjobb tippmestereket, az évek óta nyereséges, profitgaranciával ellátott SuperTipsternek köszönhetően ezt nem is kell megtenned.

  You need to be logged in to post a comment.