Login
 • Óriásit mennek a Logibet kiemelt tippmesterei - íme, ennyit nyerhettél velük

  Hatalmas profitot is el lehetett érni a Logibet kiemelt tippmestereivel, akik ára továbbra is rendkívül alacsony.

  A Logibet lassacskán egy évtizedes történetében nemrég kezdtük csak el bevezetni az egyéni feliratkozás lehetőségét, amelyet eddig három tippmesternek adtunk csupán meg. 2023-ban buszkecdavid667 és MiniKelly révén már nem csak átfogó csomagokban lehet feliratkozni a tippmesterekre, hanem hármójuk személyében kiemelt tipsterek legjobb ötleteit is meg lehet vásárolni. Az eredmények pedig önmagukért beszélnek...

  Az egyéni tippmesterek statisztikái
  TippmesterMióta van csomagja?TippszámProfitLehetséges nyeremény* 
  buszkecfebruár 16.447+215.79+1.078.950 FtElőfizetek
  david667augusztus 7.112+143.74+718.700 FtElőfizetek
  MiniKellyaugusztus 1.91+91.05+455.250 FtElőfizetek
  *: 5000 forintos egységnyi tét esetén

   

  Egyéni előfizetést kizárólag a legjobb tipstereknek biztosítunk, illetve olyanoknak, akiket egy másik platformról sikerül elcsábítanunk - így volt ez david667 és MiniKelly esetében is. Az új modell természetesen sokakban idegenkedést váltott ki, hiszen a jól megszokott Normál- és Pro-csomaggal ellentétben itt egyetlen tipsterért kell fizetni, ezáltal viszont a teljesítmény is sokkal jobban mérhetővé váli. Az egyéni csomagoknál nincs lehetőség "megbocsátásra" és új esélyre, ha a tippmester nem termeli ki az előfizetői díját, a felhasználók leiratkoznak róla.

  Ám mint a fenti táblázatból is látszik, még akár a példaként hozott 5000 forintos egységenkénti tét töredékén is bőven megéri előfizetni a szakértőkre, hiszen a kiadás sokszorosát képesek visszahozni, még akár 2-3000 forintos tét mellett is.

   

  Ha még nem ismernéd a tippmestereket, néhány szóban bemutatjuk őket

   

  buszkec

  Elsősorban a discordos élő tippjeivel és mérkőzés előtti kombijaival ért el parádés eredményt a kéziguru, akit elsőként emeltünk ki a tippmesteri gárdából, hogy megmutathassa, mire is képes. Ha rá előfizetsz, unatkozni biztosan nem fogsz, ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy munkája nagy részét a Discordon végzi, így ide szükséges csatlakozni az előfizetést követően, ha a lehető legtöbbet akarod nyerni vele.

  Pálya melletti kapcsolatai révén képes az alacsonyabb magyar bajnokságokból és felkészülési meccsekről is kiváló tippeket hozni, amelyek magas várható értékkel kecsegtetnek. Mindemellett Logibeten is 10% feletti statisztikával bír kézilabdából, bizonyítva ezzel szakértelmét.

   

  Előfizetek buszkec tippjeire

   

  david667

  Dávid teljesítményéről mindent elmond, hogy a Logibet 2. helyéig küzdötte fel magát néhány hét alatt, ha pedig az okokat vizsgáljuk, elég csak megnézni az augusztusi és szeptemberi teljesítményét. Forma-1-ből hihetetlen számokkal büszkélkedhet a tipster, 200 tipp után 40% ROI felett áll, ebből pedig az előfizetők is jókora szeletet kaphattak a 2 hónap során.

  Kimagasló eredményességgel tippel tehát a Logibeten, aki pedig néhány szögletes tippet szeretne kapni, annak nem árt a Discordon is követnie őt. A vele készült interjúban jobban megismerheted Dávidot, akinek még az élő tippjei is előre tervezettek.

   

  Előfizetek david667 tippjeire

  MiniKelly

  MiniKelly a legújabb katona a Logibet hajóján, ő egyenesen Franciaországból érkezett a fedélzetre. Aki unalmas, 1.20-as oddsú tippeket szeretne, ne őt válassza, hiszen átlagosan 6-8-szoros oddsokkal dolgozik, ám az eredményessége így is extrém magas.

  Két hónap alatt közel 100 egység profitot szállított a Logibeten, mindezt 25%-os találati arány mellett. Egy igazán vakmerő, de rendkívüli tudással rendelkező kosárguru, akivel akár életed legnagyobb oddsait is megfoghatod. Interjút vele is készítettünk, ismerd hát meg jobban őt.

   

  Előfizetek MiniKelly tippjeire

   

  You need to be logged in to post a comment.