Login
 • Nyolcszorozni lehet a kedd esti ingyenes tippel

  Januárban zöldült 9-es, 6-os és 3.75-ös tipp is az ingyenes lovi-csatornán. Kedden ismét nagy oddsra vadászunk.

  Tegnap számoltunk be arról, hogy mennyire sikeres januárt zártunk lóverseny fronton, köszönhetően természetesen a brit forrásunknak, aki karácsony óta egészen fantasztikus formában tippel. 

  A szigetországi zseni tippjei a Hathárom és a Logibet közös Discord-szerverén található zárt lóverseny-csatornán elérhetőek, ám ezen tippek közül egyet mindennap ingyenesen közzéteszünk.

  Kedden a 20:10-kor rajtoló southwelli futamra kapott tippet osztottuk meg veletek, amely cikkünk írásának pillanatában 8.00-as oddson fogadható. Now Children pályafutása során nyolc győzelmet jegyzett eddig, míg a zsokéja, Luke Morris az elmúlt öt évben több, mint 500-szor diadalmaskodott. Nem tűnik rossz párosításnak, ráadásul hendikep futamról lévén szó, Now Children kevesebb súlyt cipel majd, mint a legtöbb kihívója. 

  A tipp megjátszásánál arra érdemes figyelni, hogy a szelvényen be legyen pipálva a Gy/H, ugyanis ezzel nem csak győzelemre, hanem helyre is megjátsszuk a választásunkat. Így amennyiben Now Children nem nyer, de legalább második lesz, akkor is üti némi profit a markunkat. 

  {"headTitle":"Southwell, 6. futam","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-02-02 20:10","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Now Children E/W","odds":"8.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

  A bet365-nél a futam élőben megtekinthető lesz.

   

  Így csatlakozhatsz a zárt csatornához:
   

  • 1. Csatlakozz a Hathárom és a Logibet közös Discord-szerveréhez - részletekért kattints ide!
    
  • 2. Válassz egy Logibet-csomagot - bármelyiket választod, a lovis csatorna elérhető lesz számodra.
    
  • 3. A következő oldalon add meg a Discord-azonosítod, hogy hozzáférést tudjunk biztosítani számodra a zárt csatornákhoz.

   

  >>> SZERETNÉK ELŐFIZETÉST VÁSÁROLNI ÉS LÁTNI AZ ÖSSZES LÓVERSENY-TIPPET <<<

   

  Hol érdemes fogadni a futamokra?


  A legjobb választás a bet365. Partnerirodánk mellett a "Garantált legjobb nyereményszorzó" akciója szól.

  Ennek lényege, hogyha a választott tippünk szorzója a kezdésre feljebb megy, akkor az iroda a magasabb oddson számolja el a nyereményt.

  Ehhez ráadásul semmit nem kell tennünk, automatikusan működik, mi csak azt vesszük észre, hogy a várt nyereménynél többet írtak jóvá. 

  Szintén a bet365 mellett szól, hogy partnerirodánknál a tipster összes tippje megjátszható és a futamok élőben megtekinthetőek!

   

   

  >>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

  A H3WIN bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat. A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18


  A bet365 az egyik legmegbízhatóbb fogadóiroda, amely magyar nyelvű felülettel és magyar nyelvű ügyfélszolgálattal rendelkezik. Ha érdekelnek további részletek, olvasóink véleménye és értékelése, akkor látogass el részletes bet365-terembemutató oldalunkra! 

   

   

  You need to be logged in to post a comment.