Login
 • Nem véletlenül várják annyira a fogadók a mostani hétvégét!

  Ha Magyar Kupa-meccsek, akkor szinte rendszeres a hatalmas kaszálás a Logibeten. Ne maradj le most se a profitról!

  Az elmúlt években a Magyar Kupa és a rengeteg profit kéz a kézben jártak, így minden egyes játéknapot tűkön ülve várnak nem csak a tippmesterek, de az előfizetők is. Szerencsére hétvégén igazi focidömping várható, hiszen 32 mérkőzést rendeznek a sorozatban, ez alkalomból pedig megnéztük, mely tippmesterekre lesz érdemes odafigyelni.

  Rájuk figyelj az MK-héten - statisztikák magyar fociból
  TippmesterTippszámProfitROI
  varin139*+195.8121.07%
  Marcikaa3650+112.9231.47%
  ZeBerDee10139+153.9320.02%
  kecsege55x164+106.1610.68%
  *: csak Magyar Kupa-tippek

  Marcikaa36 nem olyan régen került fel a senior/master tippmesterek közé, neve pedig szinte egybeforrt a soproni csapat meccseivel. A master szakértő egészen brutális szeptembert fut eddig, reményeink szerint pedig néhány tippel az MK-hétvégére is készül.

  ZeBerDee10 a Logibet csendesebb tippmesterei közé tartozik, ám ha magyar fociról van szó, kevesen annyira hangosak, mint ő. Legfőképpen honi labdarúgásra tippel, onnan is előszeretettel halászgat az alacsonyabb ligákból, így meglepő lenne, ha nem örvendeztetne meg minket hétvégén is.


  Néhány sikersztori az elmúlt évekből

   


  Kecsege55x-et elsősorban egészen hihetetlen röpitippjeiről ismerjük, de a számokból is láthatjuk, hogy a magyar focival is remek kapcsolatot ápol. Őt is jó szívvel ajánljuk hétvégére.

  Végezetül varint is nyugodt szívvel ajánljuk, akinek önmagában a Magyar Kupa-tippekből is van már egy közel 150 tippes mintája, méghozzá kimagaslóan jó statisztikával. A Logibet második helyén álló tippmester minden MK-napra nagyon készül, így alighanem most is elönt minket a tipp- és remélhetőleg a profitcunami is.

  Hogy iratkozhatok fel a tippekre és hogyan kaphatom meg őket?

  A Logibeten bármelyik csomag megvásárlásával feliratkozhatsz a fenti négy tippmesterre együttesen is. Az egyedülállóan alacsony előfizetési ár miatt már egy ilyen Magyar Kupa-hétvége is az előfizetési összeg sokszorosát képes visszatermelni. A feliratkozott tippmesterek tippjeiről e-mailben küldünk értesítést.

  Ha csatlakoznál a nyerők táborához, a kupahétvége talán a legjobb időszak, hiszen ezek olyan meccsek és olyan piacok, ahol valóban könnyű megverni a fogadóirodákat.

  Hol lesznek elérhetőek a tippek?

  Szerencsére a fogadóirodák igen bőséges kínálattal jelentkeznek általában a Magyar Kupa-hétvégére, így ezúttal is érdemes lesz figyelni. A Bet365 különösen hamar és sok eseményt szokott felvenni a kínálatába, így itt mindenképpen legyen számlád a tippek megfogadásához. Ha még nem rendelkezel Bet365-számlával, az előbbi linkre kattintva gyorsan intézhetsz magadnak egyet.

  bet365

   

  You need to be logged in to post a comment.