Login
 • Nehéz feladat elé néz oldalunk dartsguruja - interjú "Pénzcsinálóval"

  December 15-én elrajtol a 2022-es PDC darts-vb, amely MoneyMaker_Cesc18 számára az év egyik, legfontosabb eseménye.

  Fogadj a darts-vb alatt a bwinen, a legjobb piacokkal!

  Logibet: December közepétől január elejéig a sportfogadók többsége pihen, neked, illetve a dartsfanatikusoknak viszont ilyenkor kezdődik a legizgalmasabb időszak. Megszokta már a család, hogy ilyenkor a pulykatöltés és forralt bor főzés helyett a nyilaké a főszerep?

  MoneyMaker_Cesc18: Szerencsésnek mondhatom magam, mert a párom ugyancsak szereti a dartsot. Na jó, nem annyira fanatikusan, mint én, de nem akarja rögtön elkapcsoltatni, ellentétben például a snookerrel vagy sífutással, amit a jelenlétében nem nézhetek :) Az a jó ebben az időszakban, hogy ugyanúgy lehet egy közös főzést tartani, mellette pedig repkedhetnek a nyilak. Amit nem vállalok már ilyenkor, az a boltba mászkálgatás. Meg is tartottuk már a nagy bevásárlást, fa is kipipálva, ajándékok nagy része is beszerezve, szóval nyugodt lelkiállapotban várom a rajtot :) 

   

  Logibet: Olvasóink és mi magunk is rendszerint ilyenkor leporoljuk a táblákat, kihegyezzük a nyilakat és Van Gerwenékkel együtt hajigáljuk a 180-ak... helyett a 26-okat. Te hogy állsz ezzel, ilyenkor nálad is gyakrabban repkednek a tollak?

  MoneyMaker_Cesc18: A nyarat leszámítva mindig van kedvem dobálni, de persze ilyenkor még inkább bennem van a "bugi". Főleg, hogy nemrég újítottam be egy nyílkészletet, szóval most már wrightosan tudom cserélgetni...Végre van mire fogni a 26-okat :)

   

  Logibet: Térjünk is rá a világbajnokságra. Sportfogadóként mennyivel nehezebb terep ez, mint mondjuk egy Player Championship 25. állomása?

  MoneyMaker_Cesc18: Össze sem lehet hasonlítani a kettőt. Nehezebbnek nem mondanám, de teljesen más, az biztos. Emlékeszek, hogy a tavalyi világbajnokságon a pre-tippek nem igazán akartak ülni, élőben viszont sziporkáztam és 30% körüli ROI-val zártam. Egy éve szerintem kifejezetten jó munkát végeztek a bukik, így a pre-tippekkel nehéz volt megfogni őket. 

  MoneyMaker all time darts statisztikája a Logibeten
  Tippek számaProfitROITalálati arányÁtlag odds
  526+87.343.98%52.47%2.15

   

  Logibet: Egy vb-n lényegesen több a fogadási lehetőség, mint akár a Premier League-ben, akár egyéb sorozatokban. Lehet ebből előnyt kovácsolni?

  MoneyMaker_Cesc18: Néha tud galibát okozni a bőség zavara, de azért alapvetően nem hátrány, ha széles kínálatból válogathatunk. Ilyen szempontból a Bwin szerintem zseniálisan jó, mert olyan piacokat ad, amiből tényleg profitálhatunk. Az egyik ilyen a 100+ kiszállókra kínált fogadási opcióik, amivel már a tavalyi vb alatt is többször operáltam, illetve az egész szezon során nem egyszer nyúltam ezekhez a tippekhez. Van egy olyan érzésem, hogy ez gyakori vendég lesz az idei vb alatt is...

  De a Bwinen lehet például bullos kiszállóra is fogadni, ami szinték tök jó. Azt kell, hogy mondjam, jelenleg darts-fogadáshoz a bwin a legjobb választás, mert a jó piacok mellett jó oddsokat is kínálnak. 

   

  Logibet: Talán az elmúlt éveknél is több hölgy vendéget köszönthetünk majd a képernyők előtt, amelynek Fallon Sherrock az oka. Benne van egy gigameglepetés a szőke szépségben vagy maradni kell azért a realitások talaján? Egyáltalán a fogadásnál lehet, kell valahogy különbséget tenni az ő meccsei és a többiek között azért, mert neki igazán hazai pályát varázsolnak majd a fanatikusok?

  MoneyMaker_Cesc18: Ha valaki rangosabb tornán verni tudna Van den Bergh-et és meccsben tudott lenni Wrighttal és Van Gerwennel, akkor szerintem mindenféleképpen számolni kell vele. Gigameglepetés az számomra ott kezdődne, ha elődöntőbe jutna, akkor ugyanis nem egy gigászt, hanem jó eséllyel Price és Clayton személyében kettőt is kiütött. Erre amúgy szinte semmi esélyt nem látok, viszont ha Beaton ellen megoldja a rajtot, akkor szerintem Huybrechts ellen is továbbjut majd.

  Az a zseniális egyébként Sherrockban, hogy egyáltalán nem roppan össze attól, hogy a közönség egy emberként támogatja. Meglátjuk, hogy a világbajnokságon is kezelni tudja-e majd, nincs könnyű helyzetben, hiszen hatalmas a hype körülötte. Nem könnyű így jól teljesíteni, főleg az első meccsén. De ha azt megnyeri, akkor még veszélyesebbé válik. Én két győzelmet és Price ellen egy tisztes helytállást jósolok Fallon kisasszonynak. 

   

  Logibet: A több, kevésbé ismert játékos és az első fordulók kiszámíthatatlansága könnyebbé vagy nehezebbé teszi a fogadást?

  MoneyMaker_Cesc18: A világbajnokságok elején korábban sem volt egyszerű a fogadás. Ugye néhányakról nem sok infó van, nem tudni, ki hogyan időzítette a formáját stb. Szóval az első kör veszélyes terep. Ugyanakkor itt lép főszerepbe az élő fogadás. Az, hogy az első körös meccsek 3 nyert szettig tartanak, mindenféleképpen a mi malmunkra hajtja a vizet. Élőben már könnyebb okosnak lenni, ha látjuk mit tud az adott figura. 

   

  Logibet: Te hogyan készülsz a világbajnokságra, hol várhatunk tőled tippeket, milyen felületeken leszel aktív és mik a célkitűzéseid?  

  MoneyMaker_Cesc18: A jól megszokott platformokon lesznek elérhetőek a tippjeim. A pre-tippek Logibeten, míg az élő tippek a Hathárom és Logibet közös Discord-szerverén futó MoneyMaker élő-tippek csatornán. Ugye Logibeten csak a bet365 és pinnacle játszik, szóval azok számára, akik követnek, ajánlom a hathármas cikkekben lévő tippeket is, ahol rendszerint a bwinről hozok majd tippeket. 

  Különösebben nem készülök a vb-re, de a korábbi évekhez képest az újdonság lesz, hogy előfizettem egy olyan oldalra, amely nagyon széles darts statisztikával rendelkezik. Nem volt olcsó, de remélhetőleg sok hasznos statot tudok majd kinyerni és megtérül a befektetés. 

  Nem annyira szeretek célokat kitűzni az ilyen nagy eseményekre, de az jól esne, ha mind a három terepen (Logibet, Discord, Hathárom) pluszban sikerülne zárni. Nehéz feladat, de a kihívásokat viszont szeretem!

   

  Logibet: Ha valaki most kezdi el a dartsra való fogadást, milyen tanácsaid vannak és mely fogadóirodáknál érdemes játszania?

  MoneyMaker_Cesc18: A fogadóirodákról már ejtettem szót, pontosabban egyről, a bwinről, ami szerintem tökéletes választás a dartshoz. Amit viszont tanácsolok, hogy nem kell minden meccsre fogadni. Sok-sok pénzt meg lehet azzal spórolni, ha pókeresen feszes marad az ember. Nem kell csak azért keresni egy erőltetett tippet, hogy legyen miért izgulni...

  Illetve szintén fontos, hogy el kell fogadni, hogy ez egyéni sport és napról napra változhat a forma. Okoskodhatunk, elemezhetünk bármennyire jól, ha valaki rossz napot fog ki és nem megy neki, akkor így jártunk. No, meg azt is el kell fogadni, hogy itt nüanszokon múlhat, hogy nyerő vagy vesztes a tippünk. 

   

  >>>ÉRDEKELNEK MONEYMAKER TIPPJEI ÉS SZERETNÉK ELŐFIZETNI<<<

   

  You need to be logged in to post a comment.