Login
 • Nagy dobásra készül "Pénzcsináló" a darts-vb-n!

  MoneyMaker_Cesc18 számára az év egyik legfontosabb eseménye következik, készül is rá gőzerővel.

  MoneyMaker_Cesc18 neve az elmúlt években összeforrott a darts sportággal és rutinos tippmesterünk természetesen a hamarosan kezdődő világbajnokságon sem lazsál majd. 

  Logibet: Mit várhatunk tőled a mostani vb-n?

  MoneyMaker_Cesc18: Szokás szerint a teljes világbajnokságot végig követem majd, az első percétől az utolsóig. Rutinosan már minden ajándék beszerezve, fenyőfa az erkélyen pihen, szóval semmi "hülyeséggel" nem rángathat el az asszony a tv elől :) 

  Ami a munka részét illeti,

  a Hathármon jövök majd a jól megszokott napi előzetesekkel, azonban rendhagyó módon idén minden etapra külön cikkel készülök.

  Ezek végén természetesen mindig lesz tippötlet, hol kombi, hol szingli formában. A legerősebb tippjeim legnagyobb része viszont a Logibeten található majd meg, tehát érdemes mind a két portálon követni, sőt, még a Discordot is ide csatolnám, hiszen ott tudom majd megosztani az esetleges élő tippjeim.

   

  Logibet: Milyen tippekre számíthatunk tőled?

  MoneyMaker_Cesc18: Nagy szerelmem a 180-akra való fogadás, mert szerintem ezeken a piacokon az egyik legsebezhetőbbek a bukik. Ugyanakkor ha éppen nem vagyunk jóba Fortuna asszonyságával, akkor cseszhetjük a +EV-s fogadásunkat, szóval ide kell azért a szerencse is. 

  De természetesen a többi piacokon is nézelődök majd.

   

  Logibet: Milyen ROI-val lennél elégedett a világbajnokság végén?

  MoneyMaker_Cesc18: Erre nem egyszerű válaszolni, természetesen nagyon szeretném, ha összejönne egy nagy dobás és szépen megszednénk magunkat, ugyanakkor a vb-ről beszélünk. Ha pluszban zárunk, akkor már nem leszek csalódott. Igazán elégedett pedig mondjuk egy 10% feletti ROI-val lennék. 

   

  MoneyMaker all time darts statisztikája a Logibeten
  Tippek számaProfitROITalálati arányÁtlag odds
  394+93.525.71%53.55%2.05

   

  >>>ÉRDEKELNEK MONEYMAKER TIPPJEI ÉS SZERETNÉK ELŐFIZETNI<<<

  You need to be logged in to post a comment.