Login
 • Mi a Logibet legfontosabb fejlesztenivalója és kik a kedvenc tippmesterek?

  Összefoglaló cikkünk második részében megnézzük azt is, mi lenne a legfontosabb fejlesztés az előfizetők szerint.

  Az előző logibetes cikkben már említettük, hogy az aktív előfizetők számára küldtünk ki egy hírlevelet, amelyben megkérdeztük véleményüket a termékről. Szerencsére igen sokan kifejtették pontszámokkal és szöveges véleménnyel is gondolataikat, utóbbi tartalmát ebben a cikkben találod, míg ebben az írásban a különböző pontozós, szavazós kérdések eredményét vesszük górcső alá.

  Első kérdésünk a Logibet felületének átláthatóságára vonatkozott. Úgy tűnik, az előfizetők szerint kifejezetten közérthető és letisztult, hiszen a megkérdezettek több, mint 90%-a 8 és 10 pont között szavazott, míg csupán 4% adott 5-ösnél rosszabb pontszámot.

   

  Sok kritika érte viszont a Logibet-indexet az elmúlt hónapokban, az erre vonatkozó kérdés pedig ennek hangot is adott. A userek között nagyon megoszlottak a válaszok, de több, mint 40% tartozott abba a táborba, akik szerint a tippmesteri rangsor inkább nem tükrözi hűen a tippmesteri tudást - ez azért figyelemreméltó adat.

  Megkérdeztük a felhasználókat arról is, hogy melyik szerintük a három legjobb tippmester a Logibeten. Íme az eredmény:

   

  Az előfizetők szerint a legjobb tippmesterek a Logibeten (mindenki 3 tippmesterre szavazhatott)

   

  1. varin (80.3%)
    
  2. krecsak1 (60.6%)
    
  3. balazs512 (47.9%)
    
  4. Brit lóversenyes tippmester (18.3%)
    
  5. th3k1ngl2p (14.1%)
    
  6. Karlsson (12.7%)

   

  Ezt követően minden egyes tippmesternél megkérdeztük, mennyire lekövethetőek a feladott tippek szorzói. Itt igen nagy szórás volt, a legjobban lekövethetőek között krecsak1, balazs512 és knorbika is szerepeltek, míg a legkevésbé lekövethetőek között KD és kecsege55x neve merültek fel.

  Mivel nem olyan régen történt áremelés a Logibeten, így fontosnak tartottuk megkérdezni, mennyire elégedettek az előfizetők az új árral.

  Nos, örömünkre szolgál, hogy a 10-es skálán a szavazók több, mint 70%-a legalább 7, míg 60%-a legalább 8 pontot adott, ami számunkra azt bizonyítja, még a havi 20-30€-s ár mellett is bőven megéri befektetni.

  A felhasználóinkat arról is megkérdeztük, hogy az oddsok megjátszhatósága érdekében maximalizálnák-e az egy tippmesterre feliratkozók számát, ám úgy tűnik, ez még közel sem jelent akkora problémát a Logibeten, hiszen a válaszadók 89%-a nem limitálná a számot.

  Az elkövetkező időszak egyik legfontosabb fejlesztése lehet a Logibeten a push üzenetküldő rendszer lefejlesztése, amellyel az előfizetők gyakorlatilag azonnal megkaphatják a tippet telefonjukra, nem kell megvárni az e-mailt. Ez több előfizetőnk vágya is volt, így nem csoda, hogy a válaszadók háromnegyede legalább 8 pontot, míg 58%-a 10 pontot adott erre a fejlesztési tervre. 13% viszont nem örülne, ha az e-maileket teljesen felváltaná a push, ők 1 pontot adtak az ötletre.

  A Hathárom-Logibet közös Discord-csatornájának hasznosságára is kíváncsiak voltunk. Az előfizetők itt hozzáférést kapnak a tippmesterek élő felületeihez, illetve a zárt discordos csoporthoz, ahol beszélgethetnek egymással és szurkolhatnak is a tippeknek. A kérdésre, hogy mekkora hozzáadott értékkel bír az előfizetéshez járó felület, 80% legalább 7 pontot adott, amely biztató szám.

  Az előfizetőknek immáron több, mint egy éve lehetőségük van a brit lóversenyes tippmester tippjeit is megfogadni, aki kiemelkedő statisztikával bír, viszont a népszerűsége miatt nem mindig megfoghatóak a kiajánlott szorzói. A "mennyire követhetőek a zárt lóversenyes csoport szorzói?" kérdésre 70% adott legalább 7 pontot, amely szintén örömteli adat.

  Ezek voltak tehát a kérdőív eredményei, mi nagyon szépen köszönjük a rengeteg véleményt és kitöltést. Ígérjük, igyekszünk az elkövetkező időszak során külön figyelmet szentelni a fenti pontoknak.

  Ha pedig meggyőztek az előfizetői vélemények és szeretnél a profikkal együtt kaszálni, nincs más dolgod, mint csatlakozni a nyerők táborához!

  Nyerj a profi tippmestereink segítségével, csatlakozz a Logibethez most!

  You need to be logged in to post a comment.