Login
 • Meglepő, ki lett január legjobb tippmestere! - havi összegző

  Minden hónapban megvizsgáljuk, kik voltak a legjobbak és kiosztjuk az Arany Málnát is. Januári összegző.

  Új havi rovatot kezdünk a Hathármon, méghozzá a havi Logibet-összegzőt. Ebben visszatekintünk az előző hónap legjobb teljesítményére és megnézzük, kik gyengélkedtek testvéroldalunkon, illetve alkalomszerűen következő etapra is ajánlunk 1-2 tippmestert, aki esetleg stabilan jó formában van vagy valamiért érdemes rá odafigyelni. Minden hónapban megválasztjuk továbbá az időszak sztárját és betlizőjét. Utóbbit, illetve a gyengélkedő tippmesterek kiemelését azért tartjuk fontosnak, mert hiába van sok remek tippmester a Logibeten, rossz időszakok és veszteséget generáló tipsterek itt is előfordulhatnak.

  Január legjobbjai

  Szerencsére nem volt hiány jó teljesítményből az év első havában, így bőven tudunk kit kiemelni a régiek és az újak között is. KD, akit főleg asztalitenisz-tippjeiről ismerünk, ezúttal teniszből és fociból is bőségesen hozott ötleteket, a havi statisztikája pedig önmagáért beszél. Külön kiemelendő, hogy a senior tippmester gyakorlatilag 2021 októbere óta csak egyetlen mínuszos hónapot produkált, kiemelkedően stabil tipsterről van tehát szó.

  Kecsege55x kapcsán csak a szokásosról tudunk beszámolni, de januárban talán még nagyobbat mentek a magyar röpitippjei. Krecsak1 az Australian Open alatt boldogított bennünket, míg a seniorok közé betörő új név, Blueeyez37 csak egy hangyányival maradt le az első helyről szubjektív rangsorunkban. Nem árt gyorsan leszögezni, a kosárlabdára specializálódott tippmester januárban 136 tipp alatt 9% ROI felett zárt.

  Január hónap legjobbjai
  TippmesterTippszámProfitROI
  KD45+25.0322.97%
  kecsege55x9+9.0175.08%
  krecsak110+5.9713.56%
  Blueeyez37137+132.659.68%
  buszkec (Discord)47+62.5843.46%
  Cipolla40+54.5530.99%

  Szintén megemlítendő buszkec, aki bár Logibeten gyengébb hónapot tudhat maga mögött, az élő tippadó részlegen parádés 31 napon van túl, elsősorban a kézi-vb élő tippjeinek köszönhetően. Nem is győzünk mindenkit emlékeztetni, a Logibeten bármilyen előfizetés megvásárlásával megtekintheted a tippmesterek élő tippjeit, így buszkecét vagy JokerOriginét is.

  Aki viszont nálunk január hónap legjobbja lett, az nem más, mint egy igazi veterán, Cipolla. A Hathárom szerkesztője nagyon régóta tagja a tippmesteri gárdának, hiszen első tippjeit még a Logibet elődjeként szolgáló Protipp-rendszerben adta fel, 2014 januárjában. Cipolla végre a Logibeten is felért a seniorok közé, elsősorban szintén az ausztráliai tenisztippek miatt. Stabil, szép tippszámmal operáló tippmester, igen magas találati aránnyal.

   

  Január gyengélkedői

  A citromdíj egyértelműen variné, aki borzalmas hónapot produkálva esett vissza a ranglistán igen sokat. Mint azt a tippmester is elmondta, a jelenlegi lapos, bet builderes taktikájában ez sajnos benne van, de bármikor követheti ugyanekkora plusz a teljesítményét.

  Meglepő módon balazs512 nem tudta kihasználni az AO okozta teniszlázat, a sportágból brutális számokat hozó master zsinórban harmadik vesztes hónapját zárta. Miatta azért nem aggódunk, biztosan megfordul ez a széria.

  Nem tagadjuk, január összességében nem lett a Logibet történetének legjobb hónapja, ugyanakkor a hatalmas választékból most is megvoltak azok, akik stabilan szállították a profitot és érdemes rájuk odafigyelni a jövőben is.


  Miért válaszd a Logibetet?

   

  • Magyarországon egyedüliként teljes letölthető tipptörténetet találsz minden tippmesterhez, ezáltal minden statisztikát te magad ellenőrizhetsz.
    
  • Az előfizetés díja a hazai és a nemzetközi konkurenciához képest is egyedülállóan olcsó.
    
  • Maguk az előfizetők szokták megosztani az érdeklődőkkel sikertörténeteiket, bizonyítva ezáltal, hogy a Logibeten tényleg lehet nyerni.
    
  • Előfizetőként egy zárt, összetartó közösség segíti a munkádat, ha esetleg elakadnál a tippmesterek és a tippek tengerében.
    
  • Ha nincs kedved szelektálni és felkutatni a legjobb tippmestereket, az évek óta nyereséges, profitgaranciával ellátott SuperTipsternek köszönhetően ezt nem is kell megtenned.

   

  Nyerni akarok, kipróbálom a Logibetet!


   

   
  You need to be logged in to post a comment.