Login
 • Megint 101-szeres oddsot fogott varin, eszméletlen kaszálás a Logibeten!

  Ezúttal nem lapokkal, hanem gólszerzőkkel kaszált legendásat a vezető tippmester.

  A Logibet vezető tippmesterének munkásságát aligha kell bárkinek bemutatni, varin rengeteg tippel operál és előszeretettel vadászik nagy oddsokra. Nagyjából egy évvel ezelőtt már behúzott egy 101-szeres oddsot, akkor a Hertha-Paderborn meccsen várt legalább 4+4 lapot, most pedig a Moldova-Szlovénia Nemzetek Ligája-találkozón durrantott egy hihetetlent!

  A master tippmester már korábban is próbálkozott a szlovénok két támadójának, Lovricnak és Vuckicnak a góljaival, ám mostanra tudott "kiteljesedni" a projekt, hiszen előbbi játékos egy, utóbbi pedig három gólt is szerzett, egy mérkőzésen közel +170 egység profithoz(!!!) juttatva ezzel az előfizetőket.

  A Moldova-Szlovénia meccs tippjei és profitja
  TippTétOddsProfit
  Vuckic gólt szerez*9.00-+22.65
  Vuckic szerzi az első gólt37.50-3
  Vuckic 2 vagy több gól217.00+32.00
  Vuckic 3 vagy több gól1101.00+100.00
  Lovric gólt szerez34.33+9.99
  Lovric szerzi az első gólt19.50+8.50
  Lovric 2 vagy több gól126.00-1
  *: Két külön tipp, más szorzókkal

  "Közepesen bíztam abban, hogy ez nem lesz push, hiszen Vuckicék kezdtek az előző két meccsen, így volt erőteljes esély arra, hogy most padoznak majd, de szerencsére nem így lett :) A két büntető nyilván jól jött, de mikor nem kell egy 101-szeres odds zöldüléséhez szerencse?! Természetesen nem fogunk se hetente, se havonta 101-szeres oddsokat eltalálni, de ismertek annyira, hogy tudjátok, igen gyakran megpróbáljuk majd a jövőben is :)" - mondta varin a gigantikus fogásról.

  Aki tehát szereti a bátor fogadásokat és a vakmerő ötleteket, az ne keressen tovább, hiszen varin már többször bizonyította, lehet számítani a fogadásépítős vagy éppen a gólszerzős fogadásaira, ráadásul nem fél bevállalni akár több százszoros oddsokat is.

   

  Hogyan kaphatom meg varin és a többi tippmester tippjeit?

  • A Logibeten a normál vagy a pro csomag megvásárlásával feliratkozhatsz bármennyi tipsterre, beleértve varint is. 
    
  • A feliratkozás díja (6 hónapos előfizetés esetén)https://logibet.com/hu/packages mindössze havi 15€. Külföldön ennek az árnak a tízszeresébe kerül egy jó tippmester, de a Logibeten bármennyi tipster tippjét megkaphatod.

   

  Csatlakozz tehát a nyerők táborához, csatlakozz a Logibethez!

   

  Végezetül pedig köszönjük iownuall92 nicknevű userünk remek kompozícióját :)

   

  You need to be logged in to post a comment.