Login
 • Megérkezett az első egyéni előfizetés! - erre figyelj, ha továbbra is követni akarod

  Kimagasló teljesítmény fűződik a tippmester nevéhez az elmúlt évben, így külön lehetőséget kap.

  Mint arról korábban is írtunk, a Logibeten bevezetünk néhány tippmester esetében kizárólag egyéni feliratkozási lehetőséget. Erre most sort is kerítünk, illetve röviden meg is indokoljuk, milyen esett a választásunk a közel két éve kiemelkedő eredményességgel bíró buszkecre.

   

  A tippmesterre egyidejűleg maximum 60 előfizetőt engedünk, ezzel biztosítva a kitartóbb oddsokat az előfizetők számára.

   

  Miért buszkec?

  • Olyan tippmestert akartunk választani, aki egymaga is elbír egy előfizetést. Ez azt jelenti, hogy az előfizetők nem 8-10 tippért fizetnek, hanem az elmúlt év átlaga alapján 30-40 körül várható a tippszám, Discorddal együtt pedig még több.
    
  • Kiemelkedő eredményességű tippmesterről van szó, aki megérdemli a magasabb díjazást az egyéni előfizetések után.
    
  • Jelenleg több, mint 140 feliratkozója van buszkecnek, aminek köszönhetően a tippek szorzói gyorsabban szétesnek. Az egyéni előfizetés bevezetésével és annak limitálásával kevesebb feliratkozó lesz, az oddsok pedig tovább kitartanak.
    
  • A Discordon önálló szobában osztja meg élő tippjeit, amely szintén az előfizetés részévé válik, az eredményessége itt is kiváló.
    
  • Buszkec jellemzően nem ad SuperTipster-tippeket, így az ST statisztikáit, illetve a PRO-előfizetés értékét nem csökkenti.
    
  • Az eredményesség mellett mindig is kiemelten fontos nálunk az, hogy tudjuk együtt dolgozni egy tippmesterrel. Buszkec személyében egy, az előfizetőkkel kommunikáló, segítőkész tippmestert ismerhettünk meg.

   

  buszkec eredményei a Logibeten
   TippszámProfitROITalálati arány
  Elmúlt 1 év433+332.6012.99%64.67%
  Összesített1418+671.997.01%64.81%

   

  Ezek tehát azok a tényezők, amiért buszkec kapta meg először a lehetőséget az egyéni előfizetésre.

  Ennek szellemében 2023. március 1-jétől kizárólag a buszkec-csomagot megvásárló felhasználók kaphatják meg a tippmester tippjeit a Logibeten, illetve a Discordon.

  A tippmester ára az alábbiak szerint alakul: 1 hónapra 24.99€, de 6 hónapos előfizetés esetén csak 20.83€ a tippmester ára havonta.

  A buszkec-csomag ára március 1-jétől
  1 hónap3 hónap*6 hónap*
  24.99€23.33€20.83€
  *: 1 hónapos árra vetítve

   

  Próbáld ki ingyen buszkecet!

  A maradék két hétben buszkec tippjei természetesen elérhetőek lesznek a NORMÁL- és a PRO-csomagban is, mindemellett február hónap maradék részére kinyitjuk buszkec Discord-szobáját, tippjeit ott bárki ingyenesen megtekintheti. Ezáltal képet kaphat arról, mire is számíthat a tippmestertől a Discordon.

  Hogyan tudok majd előfizetni buszkecre?

  Mint írtuk, március 1-jéig minden NORMÁL- és PRO-előfizető tagja marad a Discord-szervernek és megkapja buszkec logibetes tippjeit is. Utána a buszkec-csomag megvásárlásával lesz jogosult valaki a tippmester tippjeire, így március 1-jétől az előfizetői felület Egyedi ajánlatok részén lesz megtalálható a csomag.

  Mindemellett az előfizetőszám maximalizálásával szeretnénk javítani a tippmester követhetőségén, hiszen kevesebb, mint feleannyi feliratkozója lesz, mint korábban.

   

  Buszkec csomagja március 1-jétől megvásárolható!

   

   
  You need to be logged in to post a comment.