Login
 • Még csak most jön az év fénypontja?! Ne maradj le a szezonzáró hajráról!

  Véghajrához közeledik a foci-vb, de nem kell unalmas estékre számítanunk.

  A legjobb nyolc közé érkeztünk a labdarúgó világbajnokságon, jönnek a katari világbajnokság legélesebb találkozói. Ugyan egyre nehezebb már értéket levadászni a bukmékerek szinte tökéletesen belőtt piacain, az eddigi szűk három hét is megmutatta, hogy a legjobbaknak még itt sem lehetetlen értéket találni.

  A katari világbajnokság legjobb tippmesterei
  TippmesterTippszámProfitROI
  th3k1ngl2p21514.28%
  kecsege55x53.4349%
  Griezmann65.0524,05%
  Karlsson121.172.35%
  Cipolla2735.130.79%

  A negyeddöntőkből is szemezgettek már a tippmesterek, de a vb végefelé közeledve egyre inkább előtérbe kerülnek a nem feltétlenül világbajnoki találkozók is. A legjobb klubcsapatok már barátságos meccseket játszanak, ezekre pedig várhatunk tippeket a Logibet tippmestereitől is. Griezmann a tétmeccseken eddig szárnyaló Napoli találkozóját nézte ki, akik a törökországi edzőtáborban játszanak felkészülési találkozót, amire egy tippet is hozott. Emellett a röplabda szezon természetesen javában zajlik, ami kecsege55x egyik legfőbb vadászterülete, így nem érdemes decemberben sem nélkülözni a tippmestert.


  A foci-vb árnyékában pedig  szinte észre sem vettük, de hamarosan megkezdődik a minden évben decemberben esedékes világbajnokság, a darts-vb, ami a hónap második felében megjelenik a képernyőkön is. A startra már csak bő egy hetet kell várni (december 15-én indul a torna), amire természetesen a Logibet dartsban otthonos tippmesterei is kiemelt figyelmet szentelnek. 

  Érdemes megemlíteni MoneyMakert, aki 600 tipp után 7% feletti ROI-val bír a darts tippjeivel. A Discord-csatornán is elérhető lesznek az élő vagy a különböző fogadóirodák piacairól hozott tippjei, így érdemes lesz a csoportját is követni a tippmesternek.

  >>>Csatlakozom az év végi kaszáláshoz!<<<

   
  You need to be logged in to post a comment.