Login
 • Még 9-es oddson elkapható a nap legerősebb lóverseny-tippje

  Vaskos pénz ütheti a markunkat, amennyiben bejön a brit lovis szaki keddi NAP fogadása.

  Mi az a NAP?

  A tipster által az adott versenynapra adott legerősebb tippje. A Napoleon kártyajátékból ered, ahol a legerősebb leosztást Napoleonnak hívták. 

  A szigetországi zseni választása ezúttal arra a Kentucky Kittenre esett, aki Newcastle-ben 18:55-kor áll majd rajthoz és a győzelme cikkünk írásának pillanatában még 9.00-es oddson elkapható - a Hathárom és Logibet közös Discord-szerverén található zárt lóverseny csatorna tagjai 12.00-es (!) oddson tehették a tippet. 

  A 2 éves főhősünknek eddig nem volt győztes futása, ugyanakkor mivel ez egy hendikepes futam, így például a favorithoz képest jóval kevesebb súlyt kell majd cipelnie. Ha jól végezték a munkájukat a hendikepperek, akkor Kentucky Kitten harcban lehet a győzelemért. 

  {"headTitle":"Newcastle, 7. futam","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-11-10 18:55","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kentucky Kitten","odds":"9.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

   

  Hogyan láthatom a zárt csoport tippjeit?
   

  • Regisztrálj ingyenesen a Discordra, majd ide kattintva csatlakozz a Hathárom és a Logibet közös szerveréhez.
    
  • Ezt követően vásárolj egy bármilyen Logibet-előfizetést, majd ezen az oldalon add meg az adataid és mi ezt követően néhány órán belül hozzáférést biztosítunk a zárt szobákhoz.

   

  >>> SZERETNÉK ELŐFIZETÉST VÁSÁROLNI ÉS LÁTNI AZ ÖSSZES LÓVERSENY-TIPPET <<<

   

   

  You need to be logged in to post a comment.