Login
 • Maximum tétet pakolunk fel a brit zseni szerdai legerősebb tippjére

  Esett ugyan az odds, de még mindig 2.87-szeres pénz ütheti a markunkat, ha ismét nyerő lesz a lovis guru NAP tippje.

  Régen számoltunk be a szigetországi lovis forrásunk eredményeiről, de szerencsére ez nem azért alakult így, mert gyengén teljesítene. Az idei év kifejezetten biztatóan alakul, hiszen az öt hónap alatt közel +150 egység profitot hoztak a tippjei a konyhára.

  A brit szaki legértékesebb tippje még mindig a NAP, amelyre már korábban felhívtuk a figyelmet, hogy akár befektetésként is jól működhet. Ez az, ami a kezdetek óta folyamatosan növekszik és jelenleg ott tart, hogy 

  több, mint 250 tippet követően már +230 egység profitot termelt, méghozzá 25% (!) ROI mellett. 

  Ugyan gondolhatjuk, hogy ez a 250+ tippes minta nem olyan nagy, de ne felejtsük el, hogy a NAP a forrás által az adott versenynapra vélt legerősebb tipp, tehát a statisztikánk egészen 2020 augusztusáig nyúlik vissza. 

  Ezúttal a szerdai versenynapra kinézett NAP tippjét ingyenesen megosztjuk veletek, amelyet ráadásul maximális téttel ajánlott megjátszásra (az általunk meghatározott max tét az 4/10). A választása pedig nem más, mint Zaajirah, aki a 20 óra 50 perckor rajtoló kemptoni egy mérföldes versenyen lesz érdekelt. Zaajirah nyergében a világ egyik legjobb zsokéja, Jim Crowley ül majd, aki ezzel a hároméves telivérrel tavaly októberben ugyanezen a pályán egyszer már egy igen impresszív győzelmet tudott aratni, igaz, akkor csak hét furlong volt a táv. 

  {"headTitle":"Kempton (7. futam)","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-06-02 20:50","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Zaajirah","odds":"2.87","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

  Ahogyan az a NAP tippeknél lenni szokott, a tétek hatására Zaajirah szorzója is esésnek indult. A zárt lóverseny csatorna tagjai még 3.75-ön játszhatták meg a győzelmét, most viszont már "csak" 2.87-szeres pénzt fizet a bet365-nél.
   


  Hogyan tudom megjátszani a tippet?


  Egyszerű, csak írd be a bet365 keresőjébe, hogy Zaajirah és már ki is dobja. Kattints a lóra, írd be a tétet és mehet a fogadás. 
   


  Ha pedig csatlakozni szeretnél a zárt lóverseny-csatornánkhoz, akkor kövesd az alábbi lépéseket: 

   

  • 1. Csatlakozz a Hathárom és a Logibet közös Discord-szerveréhez - részletekért kattints ide!
    
  • 2. Válassz egy Logibet-csomagot - bármelyiket választod, a lovis csatorna elérhető lesz számodra.
    
  • 3. A következő oldalon add meg a Discord-azonosítód, hogy hozzáférést tudjunk biztosítani számodra a zárt csatornákhoz.

   

  >>> SZERETNÉK ELŐFIZETÉST VÁSÁROLNI ÉS LÁTNI AZ ÖSSZES LÓVERSENY-TIPPET <<<

   

  You need to be logged in to post a comment.