Login
 • Már csak néhány órád maradt a kedvezményes előfizetésre!

  Kevesebb, mint két nap és letelik az akció, amely még kedvezményes előfizetési lehetőséget biztosít.

  A Logibet új árai szeptember 1-jétől
  Csomag1 hónap3 hónap*6 hónap*
  Normál29.99€26.66€24.99€
  Pro54.99€48.33€44.99€
  *: Az árak egy hónapra értendőek

   

  Rengetegen használtátok ki az elmúlt hetekben a Logibet kedvezményes áraihoz kapcsolódó akciót, szinte soha nem látott számú előfizető csatlakozott oldalunkhoz augusztusban. Ez persze nem véletlen, hiszen szeptember 1-jétől emelkednek az előfizetési csomagok árai, hiszen ahogyan egyre bővül az elérhető tippmesterek száma és növekszik a minőség, úgy a Logibeten is egyre több fejlesztés és újdonság elérhető. És mivel a Logibet eddig is egy alulárazott szolgáltatás volt, ezt szeretnénk most valamelyest kompenzálni, kiemelve azt a tényt, hogy a következő hónapokban is várhatóak fejlesztések oldalunkon. 

  Ám senkivel sem szerettünk volna kiszúrni, különösen a hűséges, régi előfizetőinkkel nem, így pedig már korábban elárultuk, mikor is változik az ár, lehetőséget biztosítva arra is, hogy a leghűségesebb tagjainknak SOHA ne változzon az előfizetés ára.

   

  Így használhatod ki a Logibet kedvezményes árát

  Az az előfizető, aki augusztus 31-éig bármilyen csomagra előfizet, és nem mondja le a csomag megújulását, valamint a szolgáltatója mindig le is tudja vonni a megújuló csomag árát, örökre a mostani áron veheti igénybe a szolgáltatást. Ez egy 6 hónapos PRO-csomag esetén évi 180€ különbséget is jelenthet, de normál előfizetés esetén is lehet markáns a különbség.

  Nincs tehát semmi más dolgod, mint a következő egy hétben előfizetni és a Logibet lelkes tagjai között maradni!

   

  >>> A régi áron szeretnék hozzájutni a tippekhez! <<<

  You need to be logged in to post a comment.