Login
 • Már csak néhány hely maradt! - mától így kaphatod meg a kéziguru tippjeit

  Buszkec statisztikáival messzemenőkig rászolgált arra, hogy saját csomagot kapjon.

  Amint arról korábban is beszámoltunk, buszkec révén elindul az első egyéni előfizetés a Logibeten. Március 1-jétől, vagyis ma reggeltől a tippmester tippjei kizárólag saját csomagjában elérhetőek. Íme a legfontosabb tudnivalók!

   

  Előfizetek buszkecre!

   

  Buszkec esetében, a követhetősége miatt már előre lefektettük, hogy kizárólag 60 előfizetőt engedünk, hogy megvegye a csomagját. A régi előfizetők számára amolyan "előjelentkezést" biztosítottunk, ők pedig éltek a lehetőséggel és a 60-as limit több, mint felét már ki is használták.

  Ezáltal nem árt sietni, aki szeretné megkapni buszkec tippjeit, hiszen ha betelik a limit, a csomagot levesszük, az nem lesz megvásárolható egy ideig.

   

  A buszkec-csomag ára 
  1 hónap3 hónap*6 hónap*
  24.99€23.33€20.83€
  *: 1 hónapos árra vetítve

   

  Mint látható, a tippmester ára a NORMÁL-csomag alatt lesz, a PRO-nak pedig kevesebb, mint a fele. Ezért az összegért nem csak buszkec logibetes tippjeit kaphatja meg az előfizető, de a discordos élő tippjeit, kombijait és mérkőzés előtti ötleteit is. Ez utóbbiba egyébként az elmúlt napokban bárki be is nézhetett ingyenesen, a profit pedig nem maradt el, hiszen az ingyenes időszak alatt is profitot termelt a tippmester.

  A kéziguru eredményességéről az alábbi táblázat is sok mindent elmond, egyértelműen kiváló eredményeket szállít, emellett pedig szeretik is őt a feliratkozói.

  "Ezért a srácért (nőért?) érdemes feliratkozni.  Nem lövöldöz feleslegesen. Profin csinálja. Minőség a mennyiség helyett. Így tovább, Buszkec" - írja egy előfizetőnk.

  buszkec eredményei a Logibeten
   TippszámProfitROITalálati arány
  Elmúlt 1 év398+315.5713.28%64.49%
  Összesített1422+685.587.12%64.91%

   

  Hogyan tudok előfizetni buszkecre?

  Mostantól tehát buszkec tippjei kizárólag azok számára lesznek elérhetőek a Logibeten és a Discordon is, akik csomagját megvásárolták. A csomagok között nincs semmi összefüggés, lehet egyszerre NORMÁL/PRO-csomagod és buszkec-csomagod, de lehet kizárólag csak a tippmesterre előfizetésed is. A csomagját az előfizetői felület Egyedi ajánlatok részén találod meg.

   

   

  Előfizetek buszkecre!

   

  Buszkec csomagja március 1-jétől megvásárolható!

   

   
  You need to be logged in to post a comment.