Login
 • Legyél te is nyerő sportfogadó a Logibettel

  A Logibet segít, hogy hosszútávon megverd a fogadóirodákat és nyerő sportfogadóvá válj!

  Mi is az a Logibet?

  A Logibet az első olyan magyar nyelven is elérhető szolgáltatás, amely nem tippeket ad, hanem olyan tippmestereket alkalmaz, akiknek legjobb ötletei megvásárolhatóak, így megismerheted, mire is fogad egy hiteles statisztikával rendelkező, nyerő sportfogadó.

  Versenytársaival ellentétben a Logibeten bárki kipróbálhatja a tippmesterkedést, hiszen az oldal csak egy független szereplő a nyerni kívánó fogadók és a nyereséges tippmesterek között. A Logibet garantálja a hiteles, valóban megfogadható tippeket és validálja, hogy egyetlen vesztes tipp sem tűnik el, valamint minden statisztika teljesen hiteles.

  Az oldal havi díjas előfizetéses modellben működik, tehát az előfizetők nem tippenként, hanem periódusonként fizetnek.

   

  Milyen előfizetés típusok érhetők el a Logibeten?

  Három előfizetés típus érhető el a Logibeten. Mindhárom előfizetés különböző tulajdonságokkal rendelkezik, és különböző összegbe kerül. Vannak azonban olyan funkciók, amelyek minden előfizető részére elérhetőek az előfizetés fajtájától függetlenül:

  Előfizetőként csatlakozhatsz a Logibet közösségéhez, a privát Logibet Discord szerverünkön keresztül, ahol kérdezhetsz, illetve megvitathatsz fogadási eseményeket a többi felhasználóval. Fontos kiemelni, hogy több tippmesterünk igencsak aktívan van jelen a Logibet zárt Discord szerverén és a segítségükre is számíthatsz fogadási kérdésekben.

  Így amennyiben csak most kóstolnál bele a sportfogadás izgalmas világába minden lehetőség megvan a fejlődésre a tippmestereink szakmai iránymutatása és fogadótársaid segítsége mellett.

  Bármely előfizetéshez ingyenesen kapsz egy olyan segédszoftvert, amely segít vezetni és nyilvántartani az eredményeid. Ez azért hasznos, mert Te magad is tudod monitorozni, milyen eredményeket értél el az egyes tippmesterekkel.

  A csomagok funkciói egymásra épülnek, tehát nagyobb csomagra váltás során minden korábbi funkció is elérhető, az újak mellett.

  Élő előfizetői csomag:

  Az élő előfizetői csomag birtokában - amely 12.99 euróba kerül havonta -, csak az élő tippekhez férsz hozzá, így ezt a csomagot azoknak a fogadóknak ajánljuk, akik szeretnek a meccsek izgalma alatt téteket feltenni.

  Ugyanakkor a legsikeresebb élő tippmester, JokerOrigin, valamint a Logibet legnépszerűbb tipstere, Griezmann is rengeteg élő tippet oszt meg, így az is vaskos profitra számíthat, aki csak a Discordhoz csatlakozik.

  Normál előfizetői csomag:

  Normál előfizetői csomaggal a korábban említett funkciókon túl mindössze plusz havi 7 eurós havi összeg ellenében (19.99 euró), hozzáférsz a tippmesterek összes tippjéhez, azaz a Logibetre feltöltött összes tipphez.

  Ez azt jelenti, hogy érdekeljen akár egyetlen, akár tizenöt tippmester, az ár ugyanannyi marad. Ez kiváló lehetőséget nyújt sok-sok tippmester szokásainak és eredményességének megismerésére.

  Az adott tippmesterekre feliratkozva a rendszer automatikusan e-mailt küld arról, ha egy új tipp feltöltésre került a kedvenc tippmestered által, így nem maradsz le egyetlen fogadási eseményről sem. Igény szerint természetesen a tippjeid eredményéről is küldünk e-mailt.

  A tippmesterek által feladott tippek többsége automata rendszeren keresztül megy fel a Logibetre, így ezek előzetes ellenőrzésen mennek keresztül, hogy Te csak és kizárólag hiteles tippeket és oddsokat kapj. Aki viszont valamilyen módon mégis megpróbálja kijátszani a rendszert, kísérletet téve ezzel az előfizető megkárosítására, súlyos szankcióra számíthat.

  A tippmesterek a tippjeiket kizárólag a Bet365 és a Pinnacle fogadóirodák kínálatából ajánlhatják ki, így nem kell egyszerre 8-10 bukinál számlát vezetni ahhoz, hogy le tudd követni a nyereséges tipsterek statisztikáit.

  A Logibeten egyetlen előfizetés áráért feliratkozhatsz bármennyi tippmesterre. Külföldön egy igazán jó, profi tipster akár 100-150€-ba is kerülhet, míg nálunk 19.99€-ért többet is megkaphatsz!

  Az előfizetők persze a tippeket más teremben vagy akár papír alapon is megtehetik, viszont a leghatékonyabban mégis a tippmesterek által használt termekben tudják követni a tippeket.

  Profi előfizetői csomag:

  Profi előfizetés a legdrágább csomagunk (39.99 euró), amellyel már a SuperTipster szolgáltatásunkhoz is hozzáférést kapsz. Legfőbb előnye az, hogy egy algoritmus a legértékesebb tippeket szelektálja ki a tippmesterek tippjei közül számodra. Az algoritmus számos tényező figyelembevételével válogatja ki a legnagyobb profittal kecsegtető tippeket a tippmesterek tippjei közül. Ilyen tényezők a tippmester eddigi eredményei, stabilitása, profitabilitása, fogadási esemény típusa, adott ligában elért statisztikái, stb.

  Amennyiben a Supertipster negatív profitot termelne az előfizetésed teljes időtartamára vonatkozóan, abban az esetben profitgaranciára vagy jogosult.

  A profitgarancia azt jelenti, hogy ha mégsem nyernél az előfizetési időszak alatt a SuperTipster szolgáltatásunk használata mellett, akkor az eredeti előfizetésed hosszával megegyező ingyenes profi előfizetésre vagy jogosult.

  A számok szintjén a SuperTipster kiváló eredményeket tudhat magáénak. Eddig több mint 4700 tippet válogatott ki a SuperTipster algoritmusa, ebből a tippek 51%-a nyertes volt, de ami a legfontosabb, a profit ráta (ROI) 6.63 %-on áll jelenleg. Emellett a SuperTipster előfizetők havonta jellemzően 30-80 válogatott tippre számíthatnak, tehát a mennyiséggel sem lehet probléma.

  A SuperTipster-t egy konzervatív játékstílusú tippmesterhez tudnánk hasonlítani, ezért a SuperTipster felhasználóinak a 130-150 egységes bankroll is elég lehet. Természetesen ha biztosra szeretnél menni érdemesebb ennek a dupláját, nagyjából 200 egységes bankrollt használnod.

   

  Hogyan válthatsz előfizetői csomagot

  Ennek semmi akadálya, belépés után válaszd ki az igényeidnek jobban megfelelő előfizetést, nyomd meg az előfizetés gombot, a Logibet rendszere pedig beleszámítja az fizetendő díjba a meglévő előfizetésed értékét is. Például egy 19.99€ értékű havi normál előfizetésed van 15 napja viszont szeretnél pro csomagra váltani a Logibet a korábbi előfizetésed értékét automatikusan levonja így az egyhavi Pro előfizetéshez 10 euróval olcsóbban, azaz mindössze 29.99 euróért férsz hozzá.

  Sokallod a fenti összegeket? Mutatjuk mivel tudod csökkenteni ezeket:

  A Logibet honorálja a hűséget, minél hosszabb időre fizetsz elő a tippekre annál nagyobb kedvezményben részesülsz. Ha például 6 hónapos Normál vagy Pro csomagot vennél, már 25% árkedvezményben részesülsz, de 3 hónapos előfizetés esetén is 10% felett van a kedvezmény mértéke.

   

  Miért a Logibetet válaszd?

  • Mert egyetlen előfizetés áráért bármennyi tippmester tippjeit megkaphatod.
    
  • Mert a Logibeten nincsen törölt tipp, hamis statisztika vagy csalás. 
    
  • Mert a Logibeten minden tippet automata rendszer validál, a statisztikákat pedig gép számolja, nem egy excel táblázat, ahogyan az a csaló oldalaknál szokás.
    
  • Mert a tippmestereket komplex módon, saját képlettel értékeljük, hogy Te a legjobb és legprofibb tipsterek ötleteit lásd elsőként.
    
  • Mert a profi fogadóvá válásodat egy remek közösség is segíti a Discordon.
    
  • Mert mindezek ellenére a Logibet így is egyedülállóan olcsó és emiatt gyorsan megtérülő befektetés.

   

  Próbáld ki te is a Logibetet, csatlakozz a nyerőkhöz!

   

  >>> ÉRDEKELNEK A PROFI TIPPMESTEREK  TIPPJEI! <<<

  You need to be logged in to post a comment.