Login
 • Különleges Eb-csomag a Logibeten - kaszálj válogatott tippekkel napi 160 forintért!

  Potom összegért megkaphatod a legjobb tippmesterek legjobb Eb-tippjeit. Ennél jobb ajánlatot biztosan nem találsz!

  Hamarosan kezdődik az Európa-bajnokság, amelyre kétségtelenül még az is odafigyel, aki kevésbé szereti a labdarúgást. Ilyenkor mindenki leül a tévé elé, megnézi a legjobb meccseket, egy-egy fogadással pedig még tovább is növeli az izgalmakat. A Logibet egy speciális Eb-csomaggal igyekszik kedveskedni azoknak, akik szeretnék megkapni a legjobb tippmesterek legjobb Eb-tippjeit, hogy a kontinenstorna ne csak izgalmas, de nyereséges is legyen. Az Eb-csomagot kizárólag ezen a linken keresztül vásárolhatod meg.

   

  Hogyan működik az Eb-csomag?

  Az Eb-csomag egy olyan egyszeri, meg nem újuló előfizetés, amely a megvásárlás pillanatától tart az Eb végéig, vagyis bármikor elő lehet rá fizetni, akár a torna 10. napján is. Ezek egyszeri előfizetések, vagyis a Logibet a tornát követően nem von le újabb összeget, az előfizetés megszűnik.

  Mindössze 13.99€-ért az egész Eb alatt ellátunk értékes tippekkel!

  Milyen tippeket kapok az Eb alatt, hányat és hogyan?

  Az Eb alatt a csomag megvásárlásával egy speciális tippválogatásra lehet feliratkozni, amely a legjobb tippmesterek tippjeit tartalmazza.

  A Logibet előzetesen kiválasztotta azokat a tipstereket, akiktől a legnagyobb profit várható a következő egy hónapban, az Eb-csomag előfizetőivel pedig kizárólag ezeket a tippeket osztja meg.

  Fontos kritériumnak tartottuk a szelekció során, hogy tapasztalt, megbízható és jó statisztikával bíró, konzekvensen tippel tippmestereket ajánljunk a csomagban. Az Eb-csomag megvásárlását követően a tippekről e-mailben küldünk értesítést (ehhez szükséges a profilnál beállítani, hogy kérsz e-mailes tippeket, illetve fel is kell iratkoznod a tippmesterekre), de azokat az oldalra belépve is megnézheted.

  A csomagot a Logibet úgy állította össze, hogy az egy hónap alatt a tippszám körülbelül 40 és 100 között legyen, amely se nem túl kevés, se nem túl sok. Ettől természetesen szélsőséges esetben eltérhet a végső szám, de ez már a tippmestereken múlik.

   

  Milyen extra jár a csomag mellé?

  Kizárólag azok a tagok, akik megvásárolták az Eb-csomagot, egy különleges tippjátékban is részt vehetnek, amely a Discordon zajlik majd. A tippjátékban pontos végeredményeket kell majd tippelni, a díjak pedig fogadóiroda-feltöltés, illetve Logibet-előfizetések lesznek.

  Az Eb-csomag tippjátékának nyereményei
  1. helyezett: 10 ezer forintos fogadóiroda-feltöltés (Paysafe)
  2. helyezett: 5 ezer forintos fogadóiroda-feltöltés (Paysafe)
  3-5. helyezett: 1 hónapos Logibet PRO-előfizetés

   

  Mindemellett az Eb-t követően a csomagot megvásárlók 50%-os kedvezményt kapnak bármelyik logibetes csomagra, amelyet a torna végeztével írunk jóvá.

   

  Mennyibe kerül az Eb-csomag?

  A speciális tippválogatás ára mindössze 13.99€ a teljes torna idejére, ami azt jelenti, hogy gyakorlatilag napi 160 forint áráért kaphatod meg a nap legértékesebb és legnagyobb várható értékű tippjeit, a legjobb tippmesterektől.


  Ne felejtsd el, ha az egyetlen olyan, magyar nyelven is elérhető oldalról szeretnél tippeket vásárolni, ahol minden tippmester minden tippje dátumra, eredményre, szorzóra pontosan visszakövethető, ezáltal minden statisztika hiteles és valós, válaszd az Eb alatt is a Logibetet!

   

  Érdekelnek a profi tippek, előfizetek a speciális Eb-csomagra

  You need to be logged in to post a comment.