Login
 • Kizárták a nyertes lovunkat, mégis megkaptuk a 29-szeres pénzt - köszönjük!

  A bet365 garantált legjobb nyereményszorzó és dupla eredmény ajánlatainak köszönhetően komoly kassza ütötte a markunkat.

  Viszonylag régen akadt igazán nagy hal a horgunkra a Hathárom és a Logibet közös Discord-szerverén futó lóverseny-csatornán, de csütörtökön újra gigaszorzó zöldült, igaz elég érdekes körülmények között. 

  Csatlakozz a zárt lóverseny csatornához!
  Már nem csak a szigetországban, hanem szerte a világon egyre nagyobb népszerűségnek örvend a lóversenyfogadás. Bár hazánkban sokan még mindig csak szerencsejátékként tekintenek a lovizásra, azonban a Logibet brit forrása a tökéletes példája, hogy profi szinten a lovizás egy igen jól megtérülő befektetés. Amitől a brit szaki kiemelkedik a temérdek lovis tipster közül, hogy számítógépes modellezés alapján szűri a tippeket.

  Részletekért kattints ide!

  A brit forrásunk egyik tippje a 16:20-kor rajtoló nottinghami futamra szólt, amelyben Muhalhelért szorítottunk, akit 11-es oddson fogadtunk meg. A három éves telivér nagy csatában, orrhosszal szerezte meg a győzelmet, a mi nagy örömünkre. 
   


  A 11-es odds szép, de nem számít kiemelkedőnek, ugyanakkor miután Muhalhel oddsa 29-en zárt (!), így a bet365 legjobb garantált nyereményszorzó (BOG - Best Odds Guaranteed) ajánlatának köszönhetően utóbbin írták jóvá a nyereményt. 
   


   

  Ez azt jelenti, hogy a BOG-nak köszönhetően nem 11-szeres, hanem 29-szeres pénz ütötte a markunkat. 

  Volt azonban még egy csavar ebben a futamban, a bírák ugyanis elvették Muhalhel győzelmét. Ilyennel sem sűrűn találkozni, és nem túl szerencsés, hogy éppen egy 29-es oddsnál történt mindez. Szerencsére erre vonatkozólag is van a bet365-ön egy számunkra igen kedvező ajánlat, ez pedig a "dupla eredmény".

  Ennek lényege, hogy a bet365 minden diszkvalifikált lóra és hivatalos győztesre vonatkozó szorzót kifizet. Így tehát nem estünk el a 29-szeres kasszától, annak ellenére, hogy hivatalosan nem a választott lovunk nyerte a futamot. 

  Többször felhívtuk már a figyelmet arra, hogy a bet365 az egyik, hanem a legjobb választás lovizáshoz. A legvonzóbb ajánlatuk az kétségkívül a BOG, de mint látható, időnként sokat lehet profitálni például ezzel a dupla eredménnyel is. Az természetesen pedig már csak hab a tortán, hogy a bet365-ön minden brit futam élőben megtekinthető. 

  Fogadj lóversenyre a bet365-nél, használd fel a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet és nézd élőben a futamokat! 

  • Lépj fel a bet365 oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. Használd a H3WIN bónuszkódot
    
  • Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak.
    
  • Igényeld az ajánlatot a befizetés végrehajtását követően a 'Számlám/Ajánlataim' menüpont alatt.
    
  • Helyezz el egy fogadást bármilyen sporteseményre.
    
  • Amint kiértékelik az első fogadásodat, a fogadási kreditjeid aktiválódnak.
    
  • A fogadási kreditek készpénzben nem vehetők fel, de az abból származó nyeremények igen.

   

  Kérem a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet


   

  You need to be logged in to post a comment.