Login
 • Kifosztottuk a bukikat a brit zseni tippjeivel - csatlakozz Te is!

  Egy hónap alatt 137 egység profit és közel 40%-os ROI? Létezik!

  Egészen pazarul sikerült indítani a 2021-es évet, januárban ugyanis futószalagon érkezett a profit a Hathárom és a Logibet közös Discord-szerverén életre hívott zárt lóverseny-csatornán. Tényleg csak szuperlatívuszokban lehet beszélni a brit forrásunk teljesítményéről, hiszen sorra sikerült levadászni a szebbnél szebb oddsokat és ennek köszönhetően rengeteg nyerő napot jegyezhettünk fel az új esztendő első hónapjában. No, de lássuk is azokat a számokat!

  142 tippet kaptunk januárban, ezekből pedig közel 40%-os ROI (!) mellett nem kevesebb, mint +137.03 egység profitot könyvelhettünk el.

  Ez egyébként egyben azt is jelenti, hogy zsinórban a harmadik hónapban sikerült profitot termelni, hiszen novemberben +49.85 egység jött a konyhára, míg decemberben +5.11

  Januárban volt egy ingyenes hétvége is, aki akkor kipróbálta és ezt követően csatlakozott, egy hét alatt nagyjából +50 egység profitot vághatott zsebre. 

  Természetesen hosszútávon ezt a 40% körüli ROI-t szinte képtelenség tartani, ugyanakkor jelenleg az alltime ROI is 10% felett van, ami szintén megsüvegelendő. 

  Lovi-tippek alltime-statisztika
  Tippek számaProfitROI
  672+185.9810.84%

   

  Nincs időm ennyi tippet megjátszani, mi lehet a megoldás?


  Nem véletlenül térünk ki erre a kérdésre, hiszen könnyedén kiszámolható, hogy például januárban nagyjából napi 5 tippet kaptunk. Bár ez egy olyan hónap volt, amikor néhány tipp kihagyása ellenére is szépen lehetett profitálni, de akkor is bosszantó, ha idő hiányában lecsúszik az ember a nyerőkről. 

  A legjobb megoldás talán az, ha valakinek nincs ideje, türelme vagy megfelelő bankja ennyi tippet megjátszani, hogy csak a NAP tippeket teszi.

  De, mi is az a NAP? A NAP a tipster által az adott versenynapon vélt legerősebb tippje. Ebből mindig mindennap csak egy van és hosszútávon ez teljesít a legjobban.

  Januárban is a profit legnagyobb részét, egészen pontosan 125 egységet a NAP tippek adták.

  Ettől függetlenül, aki teheti, ne csak ezeket játssza meg, hiszen például decemberben a leakasztott 41-es odds nem NAP volt, az ilyeneket pedig kár lenne kihagyni. 

   

  Így csatlakozhatsz a zárt csatornához:
   

  • 1. Csatlakozz a Hathárom és a Logibet közös Discord-szerveréhez - részletekért kattints ide!
    
  • 2. Válassz egy Logibet-csomagot - bármelyiket választod, a lovis csatorna elérhető lesz számodra.
    
  • 3. A következő oldalon add meg a Discord-azonosítod, hogy hozzáférést tudjunk biztosítani számodra a zárt csatornákhoz.

   

  >>> SZERETNÉK ELŐFIZETÉST VÁSÁROLNI ÉS LÁTNI AZ ÖSSZES LÓVERSENY-TIPPET <<<

   

  Hol érdemes fogadni a futamokra?


  A legjobb választás a bet365. Partnerirodánk mellett a "Garantált legjobb nyereményszorzó" akciója szól.

  Ennek lényege, hogyha a választott tippünk szorzója a kezdésre feljebb megy, akkor az iroda a magasabb oddson számolja el a nyereményt.

  Ehhez ráadásul semmit nem kell tennünk, automatikusan működik, mi csak azt vesszük észre, hogy a várt nyereménynél többet írtak jóvá. 

  Példa: Az ingyenes hétvégén We Still Believe-re 5.00-ös oddson fogadtunk, ám a futam kezdésére 8.00-ig kúszott fel, így végül a bet365 utóbbi szorzón írta jóvá a nyereményt. Ez profitban több, mint 10 egység pluszt jelentett.

  Szintén a bet365 mellett szól, hogy partnerirodánknál a tipster összes tippje megjátszható és a futamok élőben megtekinthetőek!

   

   

  >>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

  A H3WIN bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat. A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18


  A bet365 az egyik legmegbízhatóbb fogadóiroda, amely magyar nyelvű felülettel és magyar nyelvű ügyfélszolgálattal rendelkezik. Ha érdekelnek további részletek, olvasóink véleménye és értékelése, akkor látogass el részletes bet365-terembemutató oldalunkra! 

   

  You need to be logged in to post a comment.