Login
 • Kezdődik az Eb - így kaphatod meg a legjobb tippeket!

  Ez a legjobb ajánlat, ha nyerni akarsz az Európa-bajnokság alatt.

  Néhány napja indítottuk el különleges Eb-csomagunkat, amelynek célja az, hogy a kontinensviadal alatt a várhatóan legjobban teljesítő tippmesterek tippjeit kigyűjtve a lehető legtöbbet nyerhessék az érdeklődők. Az Európa-bajnokság rajtja a nyakunkon van, így aligha találhatunk jobb alkalmat, hogy ismét felhívjuk a figyelmet erre a csomagra, amelyben napi 160 forintért(!) kaphatod meg a válogatott tippeket.

  A tippek kizárólag a Logibet szakmai stábja által legjobbnak vélt tippmesterektől érkeznek, azoktól, akikkel vélhetően a legmagasabb profit elérhető az Eb alatt. A tippmestereket úgy állítottuk össze, hogy a tippszám is optimális legyen minden fogadó számára, se nem túl sok, se nem túl kevés.

  Mivel a tippmesterek Eb előtt feladott tippjei (például hosszútávú tippek) is megtekinthetőek, így most is már több meccsre van kint jó ajánlat a tipsterektől, példának okáért rögtön a nyitómeccsre is.

   

  Ha pedig nem elég a tippcsokor, van még két érvünk az előfizetés mellett!

   

  Egyrészt kizárólag azok, akik megveszik az Eb-csomagot, részt vehetnek egy exkluzív tippjátékban, amelynek értékes díjazása miatt már önmagában is megéri előfizetni.

  Az Eb-csomag tippjátékának nyereményei
  1. helyezett: 10 ezer forintos fogadóiroda-feltöltés (Paysafe)
  2. helyezett: 5 ezer forintos fogadóiroda-feltöltés (Paysafe)
  3-5. helyezett: 1 hónapos Logibet PRO-előfizetés

  Másrészt pedig a csomag megvásárlói az Eb-t követően 50%-os kedvezménnyel fizethetnek elő a Logibet bármely csomagjára néhány héten keresztül.

  Ha tehát te is szeretnél egy jót szórakozva kaszálni az Eb alatt, válaszd különleges csomagunkat!

  You need to be logged in to post a comment.