Login
 • Kezdődik a wimbledoni torna, így nyerhetsz a legtöbbet!

  Ha nyerni akarsz a következő 5 hétben, ennél az ajánlatnál jobbat aligha találsz.

  Hétfőn délben elrajtol a 2022-es wimbledoni teniszbajnokság, ahol a teniszvilág krémje lép majd az ikonikus fűre. Noha az orosz és fehérorosz sportolókat kitiltották a tornáról és pontok sem járnak a Grand Slam-viadalért, így is olyan nevek indulnak majd, mint Novak Djokovics, Rafa Nadal vagy Iga Swiatek. Ha pedig nyerni is akarsz a Wimbledon alatt, javasoljuk egyedülálló teniszcsomagunkat, ahol a legjobb tippeket már kiválogattuk neked!

  Múlt hét elején indítottuk el teniszcsomagunkat, amely nem csak a wimbledoni viadalig tart, hanem egészen július utolsó napjáig. Így tehát több, mint 30 napnyi tenisztippet kaphatsz meg, a Logibet NORMÁL-csomagjánál lényegesen olcsóbban.

  Ráadásul már most rengeteg tipp elérhető a tippmesterektől, így ha most előfizetsz, már a hétfő déltől kezdődő eseményeken bőven vissza is nyerheted a csomag árát.

   

  Mit kell tudni a teniszcsomagról?

   

  • A csomagban az általunk kiválogatott legjobb tipsterek tenisztippjeit kaphatod meg július 31-éig.
    
  • A Wimbledon-tippek mellett bármilyen más teniszversenyről, így például ITF-tornákról is érkezhetnek ötletek július végéig.
    
  • Érdemes minél hamarabb megvenni a csomagot, hiszen akár most fizetsz elő rá, akár 2 hét múlva, az ár ugyanúgy 19.99€, vagyis egy NORMÁL-csomagnak csak a 66%-a.
    
  • A logibetes tenisztippek mellett, amennyiben csatlakozol a Discordra, ott is jogosulttá válsz megnézni MoneyMaker, illetve varin élő tippjeit, köztük a bónusszal megfűszerezett "gigakombikat" is.

   

  Szeretnék nyerni, érdekelnek a profi tenisztippek!

  You need to be logged in to post a comment.