Login
 • Kezdődik a kézi-vb, vele nyerhetsz a legtöbbet!

  Kimagasló statisztikákkal bír a Logibet master tippmestere kézilabdából, így nála jobbat nem találsz a vb-re!

  Szerdán kezdődik a lengyel-svéd közös rendezésű férfi-kézilabda-világbajnokság, amelyet a Hathárom szerkesztői is kiemelt figyelemmel követnek. De aligha kell jobb tippmestert találni a következő 2,5 hétre, mint a Logibet dobogós tipsterét, buszkecet. Mint azt a tipster elmondta, nagyon várja a versenyt, mi pedig a tudását látva, szintén így vagyunk ezzel!

  buszkec statisztikái kézilabdából
  TippszámProfitROITalálati arány
  657+462.2410.43%66.82%

  Buszkec eredményei önmagukért beszélnek, 2022 egyik legjobban teljesítő tipsterét tisztelhetjük személyében. A több, mint 500 tipp és több, mint 16%-os ROI frenetikus teljesítmény, így megérdemelten került oda a legjobbak közé.

  Bár labdarúgásból és röplabdából is remek számokat hoz, a fenti statok is mutatják, igazi kézigururól beszélünk. Tippjeit ráadásul nem csak Logibeten, de a Discordon is megosztja - utóbbi felületre élő tippeket várhatunk a vb alatt is buszkectől.

  Hogyan kaphatom meg buszkec tippjeit?

  Akár az élő, akár a logibetes, mérkőzés előtt tippjeit megkaphatod, ha bármilyen előfizetést vásárolsz a Logibeten. Az előfizetést követően nincs is más dolgod, mint megnyomni a profilja melletti "feliratkozom" gombot, ha pedig úgy tartja kedved, feliratkozhatsz kizárólag a kézitippjeire is a filtereknél.

  A Discordon lévő zárt részleg megtekintéséhez pedig az előfizetést követően add meg itt a discordos azonosítódat, majd csatlakozz a Hathárom és a Logibet közös szerveréhez itt.

  Ha értesz a kézilabdához, akkor azért, ha pedig nem, de szeretnél nyerni, azért kövesd a vb alatt is a Logibet profiját, buszkecet!


  Érdekelnek buszkec tippjei, nyerni akarok a vb alatt!

   

   
  You need to be logged in to post a comment.